بچه ها دوستان بیاین بگین تحصیلاتتوت و رشتتون چیه؟؟؟؟؟
چ کاره اید؟؟؟؟ دوس دارید از چیزی ک هستید.؟؟؟
😍😁👩🏻🎓
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
من به مدرک و دانشگاه کار ندارم ولی ورود به محیط آکادمیک دانشگاه و چالش هایی که باهاش مواجه میشی کلی ...
حقیقتا در دانشگاه ها چیزی درس نمیدن که به درد تربیت کودک بخوره حتی بعد از فارغ التحصیلی به درد خود فردم نمیخوره😏 برای اینکه موقعی که حتی در زمینه کار خودش جذب میشه توانایی برای انجام کار نداره😉. اون علمی هم که مادر داره شاید اصلا بدرد فرزندش نخوره چون داشتن علم یک چیزه و شیوه تدریس چیز دیگه🤭🤭🤭
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
باورم نمیشه خانمایی که تو این تاپیک به یه خانم دیپلمه توپیدن و توهین کردن باسواد باشن، شاید مدرک داشته باشن اما سواد و آگاهی ندارن، وگرنه هر کسی میدونه احترام به انتخاب های دیگران اولین اصل هنگام تبادل نظر هست، لزوما هر مادر باسوادی فرزند خوبی تربیت نمیکنه و همینطور بالعکس، نصف مراجعان من مادرای باسوادی هستن که الفبای تربیت فرزند رو بلد نیستن، جاری خودم دیپلم هم ندارن اما سه تا فرزند مثل دسته ی گل تربیت کردن چون اهل مطالعه هست و ذاتا آدم صبور و فهمیده ای هست، تو صحبتمون مواظب باشیم راحت دل نشکنیم و توهین نکنیم، هر کسی به جایگاهی که رسیده از لطف خداست و همون خدا میتونه در کمتر از آنی موقعیتش رو ازش بگیره
دبیرستان ، انسانی انشالله تربیت معلم به لطف خدا 🌺🌺
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋