2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
من به مدرک و دانشگاه کار ندارم ولی ورود به محیط آکادمیک دانشگاه و چالش هایی که باهاش مواجه میشی کلی ...

حقیقتا در دانشگاه ها چیزی درس نمیدن که به درد تربیت کودک بخوره حتی بعد از فارغ التحصیلی به درد خود فردم نمیخوره😏 برای اینکه موقعی که حتی در زمینه کار خودش جذب میشه توانایی برای انجام کار نداره😉. اون علمی هم که مادر داره شاید اصلا بدرد فرزندش نخوره چون داشتن علم یک چیزه و شیوه تدریس چیز دیگه🤭🤭🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهندسم مهندس 😁😁

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

پس یعنی بخونم کاردانیمو از بهمن ایشالا؟؟؟

عزیزم برای شرکت در آزمون باید لیسانس حقوق باشی دانشگاهش فرق نمیکنه

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
عزیزم برای شرکت در آزمون باید لیسانس حقوق باشی دانشگاهش فرق نمیکنه

اره میدونم گلم ...کامل میخونم تا لیسانس فقط چون جدیدا میگن مدرک علمی کاربردی معتبر نیست یکم نگرانم 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

باورم نمیشه خانمایی که تو این تاپیک به یه خانم دیپلمه توپیدن و توهین کردن باسواد باشن، شاید مدرک داشته باشن اما سواد و آگاهی ندارن، وگرنه هر کسی میدونه احترام به انتخاب های دیگران اولین اصل هنگام تبادل نظر هست، لزوما هر مادر باسوادی فرزند خوبی تربیت نمیکنه و همینطور بالعکس، نصف مراجعان من مادرای باسوادی هستن که الفبای تربیت فرزند رو بلد نیستن، جاری خودم دیپلم هم ندارن اما سه تا فرزند مثل دسته ی گل تربیت کردن چون اهل مطالعه هست و ذاتا آدم صبور و فهمیده ای هست، تو صحبتمون مواظب باشیم راحت دل نشکنیم و توهین نکنیم، هر کسی به جایگاهی که رسیده از  لطف خداست و همون خدا میتونه در کمتر از آنی موقعیتش رو  ازش بگیره

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

دبیرستان ، انسانی انشالله تربیت معلم به لطف خدا 🌺🌺

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
واه خانه داریم افتخار داره به جز علافی ادم اگه تو اجتماع نباشه دستش تو جیب خودش نباشه به هیچ دردی نم ...

هرکس شغلش هرچی هست براش تلاش کرده و واقعاً بهیارها خیلی زحمت میکشن