2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
دیپلم تجربی ۲۰ساله خونه دارو دارای دوبچه ۱۷ماهه میخوام کنکور انسانی بدم☺☺

اوف ماشاالله.چقد از زندگی زناشویی جلویی.

خدایاشکرت،یه دونه صلوات انشاالله صحیح و سالم دوران وسپری کنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امضات🌸 دختر دومتو بیار، هر دختری یک خواهر لازم داره😍 منم الان هشت ماهه باردارم، از الان تو فکر خو ...

خیلی دلم میخواد ولی نه جسم دارم نه روح 

دخترمم خیلی به مراقبت نیاز داره سنمم ۳۵ دیگه دیره

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

چقدر شباهت داریم

عزیزم من اشتباه کردم دست از همه چی کشیدم گوشه نشین شدم همش بخاطر تحقیرهایی که بخاطر نداشتن همسر شدم همش دوستانم از شوهرشون میگن عکش بچه هاشون رو میفرستن و میگن وای ترشیدی دیگه کی ؟ خسته شدم با اینکه ازدواج همه چیز نیس با اینکه ادم موفقی بودم کم کم مثل خوره افتادن به جونم و نابودم کردن خدا از باعث و بانی هاش نگذره به جایی رسیدم که گفتم کاش بمیرم

خیلی حیف شدم سالها از زندگی دست کشیدم ونفهمیدم چه به روز خودم اوردم تو رو خدا پا جای پای من نزار پنج سال خودم رو یه گوشه حبس کردم وغصه خوردم نزار چیزی جز خودت مسیرت رو عوض کن از خدا بهترین رو برات میخوام عزیزم

https://www.chatredanesh.com/news/1516/توافق-دانشگاه-جامع-علمی-کاربردی-و-اسکودا

پس یعنی بخونم کاردانیمو از بهمن ایشالا؟؟؟

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
من مادرم معلمه بازنشسته هست.میگه تربیت بچه ای که مادرش فرضا دیپلمه با بچه ای که مادرش تحصیلات دانشگا ...

باید به اطلاع مادرتون برسونم که خدا شاهده بجون بچه هام منم یه معلم رو میشناسم (البته دور از جون معلم های باشخصیت حاضر در این تاپیک) که از بی شخصیتی و بیشعوری هیچی کم نداره یعنی همه میشناسنش من قبلا معلم ها رو یه جور دیگه میدیدم ولی از وقتی که رفتارهای اون خانوم به اصطلاح معلم رو دیدم نظرم نسبت به معلم ها خیلی تغییر کرده، عزیزم شعور وشخصیت ربطی به چه تحصیلاتی داری نداره اینو به اطلاع مادرتون برسون حتما😉😉

https://www.chatredanesh.com/news/1516/توافق-دانشگاه-جامع-علمی-کاربردی-و-اسکودا

راستش اوایل متن نوشته نمیشه اخرش گفته میشه هیچی نفهمیدم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉