2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی خودت رو روی درس پیر و کور میکنی. بهترین سالای عمرت سرت توی کتابه ولی شغلت تثبیت شده نیست نارضای ...

منم تصمیم داشتم ادامه بدم تا مقطع دکترا و استاد دانشگاه بشم اما شرایطم جور دیگه رقم خورد 

تو لیسانس ادبیات متوقف شدم و الان خانه دار و بچه دارم 

گهگداری تو خونه یه کارایی میکنم 

و خودمو بیمه کردم که حداقل بعد سی سال یه حقوق بازنشستگی داشته باشم 

الان که به گذشته نگاه میکنم میبینم درسته به ارزوی استادی نرسیدم ولی چیزایی که به دست آوردمم بد نبوده

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

دانشجو داروسازیم

عاشقشم و بسیار راضی

فقط خب خیلی سخته

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
واه خانه داریم افتخار داره به جز علافی ادم اگه تو اجتماع نباشه دستش تو جیب خودش نباشه به هیچ دردی نم ...

امضات🌸

دختر دومتو بیار، هر دختری یک خواهر لازم داره😍 منم الان هشت ماهه باردارم، از الان تو فکر خواهر دخترمم😂

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
وقتی خودت رو روی درس پیر و کور میکنی. بهترین سالای عمرت سرت توی کتابه ولی شغلت تثبیت شده نیست نارضای ...

اگر به رشته تون علاقه کافی داشته باشید رضایت دارید، چون همون سالهایی که سرمون توی کتاب بوده هم داشتیم لذت میبردیم دیگه، من هم رشته شمام و الان با وجود بارداری از حق التدریس بودن هم واقعا لذت میبرم، ضمن اینکه اگر تلاش کنیم و رزومه مونو تقویت کنیم بالاخره تا چهل سالگی یک جا جذب میشیم😁

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
یکی از اساتید ما فرید فرهمند هستن  وکیل دادگستری هستن

عزیزم اسم مستعارم اینه در این سایت

من همون دوست سابقت هستم 

کاربری سابقم رو ترکوندم جدید اومدم

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
راستی یه سوال این لایحه کسب کار شدن وکالت و ماده ۴۴ شورای نگهبان تصویبش کرده؟  مزایا و معایب ا ...

به نطرم که هیچ مزیتی نداره

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
سلام دوست عزیز خواهش میکنم هرموقع پیاممو خوندی حتما جوابمو بده ـــمن چند سال پیش بدون کنکور وارد دان ...

http://www.chatredanesh.com/news/1516/توافق-دانشگاه-جامع-علمی-کاربردی-و-اسکودا