2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047690 بازدید | 118822 پست
نام ریحان بانو وزن شروع ۱ دیماه:85 وزن هفته قبل :78.8 وزن این هفته :۷۸.۲😑 وزن هدف:65 فکر می ...

دختر ۶۰۰ گرم کم جیزی نیستاا.. خیلی خوب کم کردی👏👏👏👏 بدن همیشه یه جور نیست..😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام صبح بخیر وزن شروع۸۶.۵ هفته قبل🎈 وزن این هفته ۸۵.۲ البته ورزشم کمه و فست هام ناقصه و چیت هم ...

سلام گلم

نظرم اینه  که چقدر خوب کم میکنی بدنت جنسش خوبه😄👌

کاهش مبارک👏👏👏👏👏

دختر کله آبی شدیاااا💃💃💃💃💃🎉🎉🎉🎉🎉🎉

پروف و امضاتم تغییر بده.

@آسنات99  سلام گلم، یه عدد رژیمی با متابولیسم عالی😂👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم  نه زیاد نیست خوبه چون 5 کیلو که کم کردی باز دوباره حساب میکنی من 1500 بودم الن کر ...

مرسی عزیزم که جواب دادی 😘

اره فست میگیرم پس همون ۱۴۰۰ میرم تا پنج تا کم کنم 

عضو تایپک بامداد خمار گروه نارنجی🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۶.۳۰۰🙈 وزن  هفته گذشته۷۶ 🙂وزن این هفته ۷۵.۶۰۰🙄وزن هدف ۶۵ 
سلام من چهارشنبه خودمو وزن کردم و عضو گروهتون شدم  وزن اولیه ۷۶.۳۰۰ وزن این هفته ۷۶  هد ...

سلام گلم🌸

معلومه تو ۳ الی۴ روز  کاهشت همینقدره.. شما اتفاقا خیلی خوب عم کم کردی... هفته ی بعد کاهشت بیشتر هم میشه💪

عزیزم من امروزتوی دوره🎈هستم وزن نکردم

👌👌👌

@سمیه1396   جون @نیکاااا97   جون @mami_sadra   جون @ریحان39   ...

افرین👏👏👏👏👏کاهشت مبارک💃💃💃💃خیلی هم خوب کم کردی👌👌👌👌

سلام گلم🌸 معلومه تو ۳ الی۴ روز  کاهشت همینقدره.. شما اتفاقا خیلی خوب عم کم کردی... هفته ی بعد ...

انشالله عزیزم اخه یهو از ۱۳۰۰ که خودم میگرفتم ۱۰۰ تا اضاف کردم با روش بامداد جون ترسیدم یهو اضاف کنم این هفته 

عضو تایپک بامداد خمار گروه نارنجی🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۶.۳۰۰🙈 وزن  هفته گذشته۷۶ 🙂وزن این هفته ۷۵.۶۰۰🙄وزن هدف ۶۵ 
@سمیه1396   سلام سرگروه جونم 😘 و دوستای گلم🌹 من فقط 150 گرم کاهش داشتم البته روز 4 پریودی ...

سلام گلم🌸

کاهشت ۱۰۰ درصد بیشتره.. به خاطر  پری زیاد نشون داده😉هفته بدی سوپرایز میشی💃💃💃

🤕اسنات جون وزن منو ندیدی

چراعزیز دلم الان تاپیک وزن بودم😍کاهش وسبزشدنتتتت خیلی مبارککککککهههههه 💃💃💃💃💃♥💙💙💚💜💜😘😘😘😍😍😍🌌🎇🎊🎆🎉🎉🎆🎊🎊🎉

کارت حرف نداره# 😍وایییییی بچه هام دارن به سبزصعودمیکنن به هدفشون نزدیک میشن خیلی خوشحالم💃💃💃💃💃💃😎.   @زیتونپرورده عزیزم دختربااراده تحویلت😘

وزن دوهفته پیش۶۲۴۰۰ وزن این هفته۶۱۱۰۰ @سمیه1396   @mahdie_ch    

عالی👏💪🏻

کاهشت مبارک

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
نه عزیزم چه فضولی😙😙 دیشب شوهرم میگه بنظرت دیگه بس نیست نگاش کردم بعد یهو گفت نه نه دوس داری ادامه ...

افرين 

شوهرا خيلي پرو هستن ولشون كن

شوهر منم ميگه ٧٠ شو خيلي خوب ميشي الان لاغر شدي خيلي

منم گفتم ميخوام بشم ٥٥ 😂😂😂😂😂

گفت طلاقت ميدم😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣