2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047827 بازدید | 118822 پست

سلام صبح بخیر

وزن شروع۸۶.۵

هفته قبل🎈

وزن این هفته ۸۵.۲

البته ورزشم کمه و فست هام ناقصه و چیت هم داشتم🙈

@سمیه1396 سرگروه جان نظرت چیه؟

@بامدادخمار  لطفا شما هم بفرمایید

@abremaman  

@بانویِ_آریایی  

این نیز بگذرد...                                                       
سلام عزیزم عالیههه حرف نداری چه کمرباریکی ماشاءالله 😍💪👏👏👏👏👏👏

ممنون گلم آره کمر و س ی نه کوچیکه و باریک ولی پایین تنه تپل

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@خوشگلشششونم  

فاطمه جون سلام خوبی،؟

ب دادم برس ک گیج شدم.

نمیدونم چرا وزن هفته قبلمو ۶۱.۹۵۰ حساب کردم.

در صورتی ک ۶۲.۱۰۰ بودم.

بعدم با وزنی ک کشیدم العان توی پر پرم ۶۱.۳۵۰ هستم

💃💃💃💃💃ینی ۷۵۰ توی این هفته کم کردم😍😍😍😍😍

خودم تعجب کردم😍😍😍😍😍😍

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
سلام  وزن شروع ۸۶ هفته قبل ۷۱/۱۰۰ این هفته۶۹/۵۰۰  هدف۶۰ کله آبی شدم    

خوش اومدی.من رفتم سیز.بیا جامو بدم به شما🤭🤭🤭🤭🤭

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
نام ریحان بانو وزن شروع ۱ دیماه:85 وزن هفته قبل :78.8 وزن این هفته :۷۸.۲😑 وزن هدف:65 فکر می ...

شما هم وزن منید 🤩

کاهشتون مبارک👏

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

من خیلی خوشحالم💃💃💃💃💃 وزن هفته پیش  ۱۰۲.۶۰۰ امروز ۱۰۱.۷۵۰🤩🤩🤩🤩🤩🤩 @بامدادخمار & ...

کاهشت مبارک و پایدار عزیزم🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

وزن اولیه ۶۲۸۵۰

وزن هفته قبل ۶۲۵۰۰

وزن امروز ۶۱۹۵۰

وزن هدف ۵۸ 

@زیتونپرورده    

عزیزم کاهشم چطوره ؟

خودم اصلا راضی نیستم چون این هفته هم فست و هم خ گ داشتم فقط جمعه شام چیت کردم 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
راستی چیکار کردی؟؟ داد

نبابا گف من تخفیفامو گرفتم حالا میزنگمت میگمت💋💋❤💖

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
شما هم وزن منید 🤩 کاهشتون مبارک👏

ممنون عزیزم 

آفرین چه راه سختی را آمده اید😍😍😍

من تازه اول راهم

تاپیک بامداد خمار    وزن شروع یکم دیماه :۸۵😔               هدف اول:80😏   هدف دوم:75🙂   هدف سوم:70😊هدف نهایی:۶۵😁  (خواستن،توانستن است)          ۲۸ دیماه :وزن ۸۰ (آخ جون نارنجی شدم)😍                  ۱۰  اسفند ماه:وزن۷۵.۳ (هوراااا آبی شدم)