2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1049705 بازدید | 118822 پست
ي روز در ميون كار كن  ي روز شكم  ي روز پا

باوشه😊

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اره باید رقیب وزنی پیدا میکردم🤩 باشه هستم😍🙌🏻

خیشگلم. من الان ۴۰ دقیقه ورزش کردم . ۲۵ دقیقه ایروبیک شدید با چوب . ۱۵ دقیقه حلقه 

😍😉🤗🤗🤗

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
هر روز یه ساعت بیشترش قدرتی بوده اولا بیشتراز یه ساعت هم میشد💪💪

افرین ... انگوزه من شدی در نبود آلاهیدااا😍😍😍😍❤

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
دوستان یه سوال 🌹 اشکالی نداره پیاده روی نکنیم همون قدرتی اینا رو کارکنیم ؟؟؟؟؟؟ حوصله راه رفتنو ن ...

روزقبل وزن کشی نبایدقدرتی کارکرد چون ممکنه وزن روکاذب نشون بده😊فقط هوازی بایدانجام داد

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
چ خوب ممنون عزیزم😘

آره من خودم گزارش نمیدم اما بعضی ها با گزارش دادن انگیزه میگیرن، البته من سعی میکنم وقتی انگیزه ام کم میشه حداقل میام نظرات بچه ها رو میخونم و واقعا تاثیر داره توی روحیه ام 

عزیزم امیدوارم شما هم به هدفت برسی .🙏😍🥰❤

🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈
وای عزیزدلممم😍😍😍 مبااارکه😍 پسره یا دختر؟ ؟ ووی ۶۸ شدی واقعا؟🥺 چه لذتبخش🥰

دختره عزیزم😍

اره گلم خوشحال و خرم بودم‌ک ب فنارفتم

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز