2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047827 بازدید | 118822 پست
وزن هفته پیش ۵۰ الان ۴۹۵۰۰ وای چقدر ذوق مرگ بیدم🥳🥳🥳🥳😁😁😁😁 @فندق_فسقلی ‍ 

ببخشید من قدم ۱۶۴ وزنم ۶۰میخوام بشم ۵۰

میشه کمکم کنی 

شما از کی شروع کردی به رژیم‌روزی چن. کالری میخوردی؟!

رژیمت سخت بود؟؟ 

من نمیتونم گرسنگیو تحمل کنم

بعد من غذام با خانوادهست اونا هر روز برنج‌و غذای پر چرب میخورن 

من خودم یه هفته نیم کیلو کم میکنم همفته بعد خسته میشم شروع میکنم به پر خوری 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی چطور تو‌یک هفته یک کیلو کم میکنی  رژیمت سخته ؟!چندتا کالری میخوری؟! ورزش هم میکنی

عزیزم 

این هفته کمتر از یک کیلو کم کردم ها😇

رژیم همین رژیم بامداد جان 

ورزش هم روزی حدود ۲۵ دقیقه با یک فیلم دانلود کردم شبیه ایروبیکه

تاپیک بامداد خمار    وزن شروع یکم دیماه :۸۵😔               هدف اول:80😏   هدف دوم:75🙂   هدف سوم:70😊هدف نهایی:۶۵😁  (خواستن،توانستن است)          ۲۸ دیماه :وزن ۸۰ (آخ جون نارنجی شدم)😍                  ۱۰  اسفند ماه:وزن۷۵.۳ (هوراااا آبی شدم)
من هر هفته چیت ندارم بعضی وقتا پیش بیاد مراسمی بیرونی باشه، یا استپ میکنم چیت میکنم  یعنی با ه ...

آره هفته ایی ی بار اونم وعده ی ناهار فقط مشکلی پیش نمیاد البته اینم بگم اگ هر هفته کاهشای خوبی داری....💪💪💪💪💪

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
گلم من نمیدونم اینی ک گفتین چیه؟؟؟؟ چالش گروه سبزه🤔🤔🤔🤔 میشه توضیح بدین؟؟؟

ن گلم چالش نی....ببین چیت دی یعنی ی وعده آزاد واسه کسایی ک کاهشه خوبی در هفته دارن میتونن ی روز در هفته رو ی وعده چیت کنن

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
آره هفته ایی ی بار اونم وعده ی ناهار فقط مشکلی پیش نمیاد البته اینم بگم اگ هر هفته کاهشای خوبی داری. ...

ممنون از پاسخگویی ات عزیزم 😘😘😘

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
ن گلم چالش نی....ببین چست دی یعنی ی وعده آزاد واسه کسایی ک کاهشه خوبی در هفته دارن میتونن ی روز در ه ...

😅😅😅😅😅متوجه شدم.ممنون ک گفتین😁

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
ن گلم چالش نی....ببین چیت دی یعنی ی وعده آزاد واسه کسایی ک کاهشه خوبی در هفته دارن میتونن ی روز در ه ...

عزیزم میشه جواب منو بدی الان که کم کردم.میزان کالری ای که باید مصرف کنم رو با وزن جدید باید حساب کنم؟؟

ببخش تا آرامش داشته باشی😌🤗
خوش اومدی قشششنگم 🌸🌸🌸

مرسی گلم.

هیلی خوشحالم ۷۵۰ کم کردم🤩🤩🤩🤩

من اینطریم این روزا💃💃💃💃💃

گودی افسردگی گرفته اینطوریه🤦‍♂️

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718