2777
2789

یه شب رفته بودیم شمال و خیلی راجب جن حرف زدیم 

بعد یه خواستیم بریم تو حیاط ،بعد که رفتیم حیاط شبم بود که مامانم گفت بیا ببین یه گربه اینجاست .بعد هرچی گشتیم نبود .مامانم می گفت سفید بود . بعد تمام مدتی تو حیاط بودیم مامانم داشت قرآن می خواند از ترس جن😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شب رفته بودیم شمال و خیلی راجب جن حرف زدیم  بعد یه خواستیم بریم تو حیاط ،بعد که رفتیم حیاط ...

اخ اخ اخ ویلاهای شماللل

من خودم تو بابلسر دانشجواممم  

دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست  
یه شب رفته بودیم شمال و خیلی راجب جن حرف زدیم  بعد یه خواستیم بریم تو حیاط ،بعد که رفتیم حیاط ...

میگن نبایددرباره شون حرف بزنین چون ظاهرمیشن وماهم که اونهارونمی بینیم بایدبگین ازمابهترون

این رو بگم پشماتون بریزه

یک بارخواهرم که معلمه توی خونه تنها بود یک دفعه ای چشمش خورد به یک کوتوله سیاه وحشتناک که یک دفعه ای غیب شدازترسش رفت دخترواحدبغلی روصداکرداومدتاصبح پیشش بود

کیا جنها مگه حرزنداری؟

چرا سر همین قضایا رفتم گرفتم دیگه .

نمیدونم جن بوده دیگه. یه دست اومد روم و مشت میخوردم. ولی جنس مشتا یه جوری بود. تو بیداری بودم تو دلم یه دعای گفتم و رقتن ولی دردش باهام بود چند روز

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...
قبل از گرفتن حرز؟

اره چند سال پیش بود بعد از اون تو خواب صورت م خنج میفتاد گاهی بی دلیل.

دیکه الان یه سالی هست حرز گرفتم با یه لوحی بالای تختم گذاشتم دیکه خوب شده فعلا

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...