2777
2789
چطور نداشته باشم بخدا دارم دق میکنم قهرم خونه پدرم اون بابای نامردش ده روزه ی خبری ازما نگرفته اخه ا ...

عزیززززم

شرایط سختیه

بگو کسی که ازش حرف شنوی داره بهش زنگ بزنه و شرایط بچه رو بهش بگه، بگه بیاد بچه رو ببینه، واسش کادو بیاره و یکم باهاش بازی کنه تا آروم بشه

بیاد دیدنش، بدون اینکه آشتی کنی یا خودتو کوچیک کنی، بهش بگو، نمیخوام بچه مون آسیب ببینه، قرار بزارید زود بزود بیاد دیدنش و روزانه باهاش تلفنی صحبت کنه، بچه که بیتابی کنه و دلتنگی، شاید وجدانش درد بگیره و شاید به رفتار خودش فکر کنه و تصمیم بهتری بگیره

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒
عزیززززم شرایط سختیه بگو کسی که ازش حرف شنوی داره بهش زنگ بزنه و شرایط بچه رو بهش بگه، بگه بیاد بچ ...

اخه بلانسبت شما تف به وجدان همچین پدری خودش عقل نداره؟بخدا اصلا اینطوری نبود اینبار نمیدونم چرا اینطوری کزد جلو خانوادم خجالتم کرد

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه بلانسبت شما تف به وجدان همچین پدری خودش عقل نداره؟بخدا اصلا اینطوری نبود اینبار نمیدونم چرا اینط ...

گلم

الان مهمترین کار اینه که طفل معصوم آسیب نبینه

اگه ارتباط برقرار بشه میتونی بفهمی کی راهنمایی کرده یا چی باعث شده انقدر سرد و بیروح عمل کنه

گلم الان مهمترین کار اینه که طفل معصوم آسیب نبینه اگه ارتباط برقرار بشه میتونی بفهمی کی راهنمایی ک ...

اخه مشجکل اینه هیچکس نیستتتت بخاد این وسط دلسوزی کنه همه دور گرفتن بخدا خانوادش خبر دارن ی نفر بهم زنگ نزده بگه چیشده منم خب بیشتر غصه دخترمو میخورم هر لحظه میبینمش میخام بمیرم از روزیکه اومدم معلومه خیییلی بیتابه دخترم یکسالشه

اخه مشجکل اینه هیچکس نیستتتت بخاد این وسط دلسوزی کنه همه دور گرفتن بخدا خانوادش خبر دارن ی نفر بهم ز ...

اینجوری دست تنها واست خیلی سخته

ایشالا صلوات نذر سلامتی امام زمان عج بکن، با وضو و حضور قلب

ابنبار اگه به خیر گذشت و البته ظرف ۲۴ ساعت، همه چی ختم به خیر شد و برگشتی خونه، چنان میونه پدر و دختری رو صمبمی بکن که طاقت یک روز دوری نداشته باشه باباش

همیشه تو بازیهاش، دلبریها رو یادش بده

اینجوری بخاطر وابستگی شدیدش به بچه، خودش نمیزاره جنگ و دعوایی پیش بیاد که دخترک دردونه ش قند توی دلش آب شه، چه رسد طاقت دوری

اینجوری دست تنها واست خیلی سخته ایشالا صلوات نذر سلامتی امام زمان عج بکن، با وضو و حضور قلب ابنبار ...

ح

ق ب

ا شماست خاهری بخدا خودمم کم گذاشتم اگه خدابخاد برگرد خونه م😢 همهرو جبران میکنم اما نمیدونم چیکارکنم دختر به پدرش علاقه زیاد داشته باشه ،خانوادم ازی طرف میگن بگو تا الان نیمدی چطور روت میشهدوباره پاتو بزاری اینجا اخه آبجی شوهر نامردم اینبار حرف بدبی بهم زد تازه مقصره نمیدوننم چرا بیخیاله

ح ق ب ا شماست خاهری بخدا خودمم کم گذاشتم اگه خدابخاد برگرد خونه م😢 همهرو جبران میکنم اما نمیدونم ...

گلم تو دعوای زن و شوهر، همیشه هر دو طرف مقصرند، ولی برای روابط نی نی و باباش به حرف هیچکس گوش نده

دخملی من دیگه دوساله شده، من تا یکسالگیش، اصلا سرکار نرفتم و موندم خونه، هر وفت زمان اومدن باباش میشد کلی بغلش می کردم و با ذوق تو خونه می دویدم، وای بابام داره میاد، بابام میا منو بغل می کنه، بوسم می کنه، قند تو دلش آب می کردم، همسرم می رسید تا در باز میشد نی نی هوایی میشد، هر شب با اومدن باباش موزبک نیذاشتم تا دوتایی نی نیو برقصونیم دبگه عادت کرد به اینکه هی از بغل بابا بیاد بغلم و برقصیم،خیلی وقتا رقص واقعی هم نبود خسته بودبم و بی میل ولی بخاطر نی نی دست به دیتش می کردیم

حتی یبار همسرم رفت ماموریت، مجبور بود شبا ویدئو کال کنه ولی نی نی ترسید و فرار میکرد ازش

انقده دلتنگ شد که ما سواری دربست گرفتیم و رفتیم پیشش

دیگه ماموریت قبول نکرد ک یهویی کرونا شد،

گاهی خودمون دوتا که بودبم دستاشو می گرفتم و نوبتی تک تک انگشتاشو بوس می کردم، بعد می گفتم پس باباچی؟ صورتشو هم و باز می پرسیدم بابا چی

اونم شبا میرفت باباش همه ابنکارا رو بکنه براش، کم کم هر چی بزرگتر شد بیشتر بازیهاشو دادم باباش باهاش بکنه

شبا من غذا میزارم و باباش با خمیر بازی واسش عروسکهای کوچولو شبیه عروسکهای خودش درست می کنه

یا دومینو میچینه، تو ماشین توی خونه می چرخونه، تاب نیده و حتی میبره دستشویی

اگه باباش شام درست کنه من اینکارا رو می کنم

عروسک دستکشی بخر و بنشونش رو مبلی جایی و مامان و بابا پشت میز نمایشهای خنده دار بازی کنید

خلاصه هر کاری که فکر می کنی همسرتو وابسته تر و سرحالتر میکنه با مشارکت نی نی بزار

ایشالا اینبار به خوشی تموم بشه برنامه بزار برای اینکارا گلم

امیدوارم این تجربه کمکی کنه تا خبرهای خوب خوب بدی بهمون

گلم تو دعوای زن و شوهر، همیشه هر دو طرف مقصرند، ولی برای روابط نی نی و باباش به حرف هیچکس گوش نده د ...

الهی من قربونت برم بخدا نزدیک ترین کس ادمم اینطوری دلسوزانه نصیحت ادم نمیکنه فدات بشم امام زمان کنه تا ابد با همسرتو نی نی نازت خوشبخت باشین ممنونم ازتون ببخشید سرتو درد اوردم خیلی خوشحال شدم از آشناییتون بخدا میسپارمتزحمت کشیدین عزیزدلم میبوسمت💜😘❤

انقدراعصابم خرابه کارهرشبم شده بچه داری تااین موقع شب التماس بچه هام کنن بخوابن تمام پاهام زخم برداشته بس کی ازصبح میشورم ومیسابم انوقت شوهربیشعورم راحت بگیره بخوابه ی لحظه هم نتونه بفهمه من چی میکشم کی میگه ازدواج خوبه لعنت بهش مرده شوراین زندگی توقفس ببرن اه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

الهی من قربونت برم بخدا نزدیک ترین کس ادمم اینطوری دلسوزانه نصیحت ادم نمیکنه فدات بشم امام زمان کنه ...

خواهش می کنم گلم

ما همگی در مقابل رنج و درد دیگران مسئولیم، گاهی یک تجربه ممکنه برای کسی دبگه راهنما باشه پس عنوان کردنش ، ی وظیفه ست

اگه دیدی کسی پا پیش نمیزاره برای ارتباط، الکی بهونه کن بهش اس ام اس بده نی نی اصلا غذا نمیخوره، شکمش کار نمی کنه و شبا تا صبح بابا، بابا می کنه و نمی خوابه، ممکنه از دست بره، اگه میخاد تموم کنید مشکلی نیست، ولی بیاد فکری به حال نی نی بکنه چون ممکنه تا آخر عمرش عذاب وجدان بمونه براش

قطعا می ترسه و میاد، اگه اومد و نی نی غذا خورد و شکمش کار کرد و خوابید کلی ذوق کن و شادی کن، همون بهونه میشه ببردتون خونه

ولی رفتی خونه، نه دورش بگرد که پرو شه و فک کنه ترسیدی و نه قهر باش و دعوا کن که لج کنه، وانمود کن بخاطر شرایط پیش آمده ، تمام فکر و ذکرت شده بچه

یکی دو روز که گذشت و اوضاع بهتر شد، ی انگشتر فیروزه بخر، حتی نقره هم باشه مهم نیست، مهم اینه که سنگش فیروزه واقعی باشه

به دو علت، اول اینکه بهت انرژی و آرامش میده ولی دلیل دومش رو هرگز به هیچ کس حتی مادرت نگو، هر وقت از رست همسرت عصبانی بودی، حسابی داغون بودی و خواستی اعتراض کنی، چشمت به سنگ میفته، پس یادت میاد که فعلا تمام هدفت ایجاد مهر و محبت بین بابا و نی نیه

کم کم کاری کن که بعضی کاراشو باباش انجام بده، اصولا مردایی که تو خونه بخشی از مراقبت فرزند رو به عهده می گیرن، هورمونهای مترشحه مغزشون، در اونها وفاداری و تعهد بیشتری ایجاد می کنه

هر چی نی نی بزرگتر میشه، بیشتر میفهمه، و اگه تو خونه دعوای جدی نباشه، به محض اینکه ی دعوای کوچیک بشه میترسه و خودسو میندازه بغل پدر و مادر و اونا مجبور میشن کوتاه بیان

اینجوری کم کم با صمیمیت زیاد پدر و دختر، همسرت برای اینکه دختر طلاش وحشت نکنه حتی اگه باید دعوا کنه هم کوتاه میاد

در واقع دختر هووی مادر نیست، دختر عشق و مودت پدر و مادره، این جمله رو مادرشوهرای قدیم در اوردن که مادران جوان با ترس از هوو دختراشونو بابایی نکنن

خواهش می کنم گلم ما همگی در مقابل رنج و درد دیگران مسئولیم، گاهی یک تجربه ممکنه برای کسی دبگه راهنم ...

سلام خواهر عزیزم ممنونم نمیدونم بخدا خیلی داغونم هنوز هیچ خبری ازش نیست ی نفر نیست این وسط دلسوزانه برامون ی تلاشی بکنه پدرمم از اونور میاره به گوشم میگه اگه بهش زنگ یا پیام بده فقط خودتو سبک میکنی و بی ارزش از اونور مادرم میگه ی وقت زنگ نزنی پدرت سرتو میبره بخدا دیگ دارم دق میکنم اخه چراااا اون شوهر نامردم نمیاد چرا بیخیالمون شددد😭😭ای خدا کاش من میمردم

سلام خواهر عزیزم ممنونم نمیدونم بخدا خیلی داغونم هنوز هیچ خبری ازش نیست ی نفر نیست این وسط دلسوزانه ...

سلام

شبتون بخیر

متاسفانه همسرتون، لج کرده و البته برای یک همسر و پدر اصلا شایسته نیست که با لجاجت، زندگی رو به سردی بکشونه

ولی اینجا، الان همسرتون نیست، منهای همه ی تاپیکهای نی تی سایتیها، دوست عزیز، بالاخره ی اتفاق خوبی میفته و دوباره بر می گردید سر خونه و زندگی

منتها یادت باشه هر اتفاقی افتاد، تحت هیچ شرایطی نه برای قهر از خونه بیرون بری و نه به احدی حتی والدینت چیزی بگی، اینجوری کینه ها، محبتها رو از بین میبره

نذری بکن، ایشالا خدا به دلش بندازه بیاد دنبالتون