2777
2789
عنوان

برقیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10142 بازدید | 934 پست
خوبه. خوشمان آمد.منم میشم رییس امنیتی تور.هر کی شیطونی کرد میزنم با چوبدستیم شل و پلش میکنم😂😂

ننننن چوبدستی تو خیلی کم خطره.

من با سیخ درست کردم امنیتش بیشتره😂😂😂😂تازه اونم ۴ تا سیخ😎😎

خسته نباشم😌

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
آهنگ هم میزاریم..........................آهنگ من یه پرنده ام آرزو دارم.............................. ...

خوراکی هم میدین دیگه؟ اگه چیپس و ماست موسیر نمیدید من نمیام

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگارمممم😍😘😂عنتر جذابممم پست بعدی

لنتییییییییی کلینتون جونز بودع    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
لنتییییییییی کلینتون جونز بودع      /

من فکر کردم رفتی استراحت وگرنه سلطان عنترا رو تگ میکردم.................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
لنتییییییییی کلینتون جونز بودع      /

😂😂😂😂😂😂😂فقط دلم میخواد بخندمم سوایی اون این لینکهه کلیی داستان در اوردهه😂😂😂😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
 من فکر کردم رفتی استراحت وگرنه سلطان عنترا رو تگ میکردم....................................... ...

عافرین/

تو خیلی بهتر ازون معاونع چسی/

خودت خوبی فقط/

@پیشوولی،    این پلشت نمیگ سلطان کوش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ننننن چوبدستی تو خیلی کم خطره. من با سیخ درست کردم امنیتش بیشتره😂😂😂😂تازه اونم ۴ تا سیخ😎😎 خست ...

یا خدا😱خشن شدی.

اصلا من میرم یه گوشه شکلات قورباغه ای هامو میخورم.ببینم تو چه جوری امنیتو برقرار میکنی

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

😂😂😂😂😂😂😂فقط دلم میخواد بخندمم سوایی اون این لینکهه کلیی داستان در اوردهه😂😂😂😂

چ داستانی؟/

کو؟/

چراااا بمن نمیگیییییییییییییی    /

عافرین/ تو خیلی بهتر ازون معاونع چسی/ خودت خوبی فقط/ @پیشوولی،      این پلشت نمی ...

فدای تووو بشممم چراغت خاموش بود خبب😂😂😂😂بعدشم شما صاحب تاپیکی احتیاج به تگ ندارییی😍😂😂😂😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
کلینتونه دیه‌...😂😂

😂😂😂😂👌👌👌👌ارهه دیدی عکسو؟؟

فدای تووو بشممم چراغت خاموش بود خبب😂😂😂😂بعدشم شما صاحب تاپیکی احتیاج به تگ ندارییی😍😂😂😂😂

من ک نمیدونم کی میرین کی میاین وگرنع میدونم صاحب تاپیک و همتونم    /

چ داستانی؟/ کو؟/ چراااا بمن نمیگیییییییییییییی      /

یه ماجرایی من اینجا دارمم😂😂😂😂ولی تو خصوصی اونم عصر یا فردا بهت میگم😂😂😂😂😂

یه ماجرایی من اینجا دارمم😂😂😂😂ولی تو خصوصی اونم عصر یا فردا بهت میگم😂😂😂😂😂

الان بگووو عاقا کف میکنم بخدا از فضولی    /