آهنگ هم میزاریم..........................آهنگ من یه پرنده ام آرزو دارم.............................. ...
خوراکی هم میدین دیگه؟ اگه چیپس و ماست موسیر نمیدید من نمیام
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😂😂😂😂😂😂😂فقط دلم میخواد بخندمم سوایی اون این لینکهه کلیی داستان در اوردهه😂😂😂😂
از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏 _shayea/
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ننننن چوبدستی تو خیلی کم خطره. من با سیخ درست کردم امنیتش بیشتره😂😂😂😂تازه اونم ۴ تا سیخ😎😎 خست ...
یا خدا😱خشن شدی.
اصلا من میرم یه گوشه شکلات قورباغه ای هامو میخورم.ببینم تو چه جوری امنیتو برقرار میکنی
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
😂😂😂😂😂😂😂فقط دلم میخواد بخندمم سوایی اون این لینکهه کلیی داستان در اوردهه😂😂😂😂
چ داستانی؟/
کو؟/
چراااا بمن نمیگیییییییییییییی /
عافرین/ تو خیلی بهتر ازون معاونع چسی/ خودت خوبی فقط/ @پیشوولی، این پلشت نمی ...
فدای تووو بشممم چراغت خاموش بود خبب😂😂😂😂بعدشم شما صاحب تاپیکی احتیاج به تگ ندارییی😍😂😂😂😂
از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏 _shayea/
فدای تووو بشممم چراغت خاموش بود خبب😂😂😂😂بعدشم شما صاحب تاپیکی احتیاج به تگ ندارییی😍😂😂😂😂
من ک نمیدونم کی میرین کی میاین وگرنع میدونم صاحب تاپیک و همتونم /
یه ماجرایی من اینجا دارمم😂😂😂😂ولی تو خصوصی اونم عصر یا فردا بهت میگم😂😂😂😂😂
یه ماجرایی من اینجا دارمم😂😂😂😂ولی تو خصوصی اونم عصر یا فردا بهت میگم😂😂😂😂😂
الان بگووو عاقا کف میکنم بخدا از فضولی /