2777
2789
عنوان

دوستانی ک لایک میکنین پیام هارو😒😡

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 71 پست
🤐🤐و همچنین مادر شوهر خودم🤕

خدایا از شرشون به تو پناه می‌بریم😖😖

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم ولی اخه خیلی رو مخه

من ختم می زارم که مثلا برا فلان امام صلوات بفرستین 600000 ادم میاد لایک می کنه بابا مثلا چی می شه بنویسی یک عدد صلوات فرستادم این لایک یعنی چی یعنی می فرستی نمی فرستی چه می کنی 🙄

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
چرا انتقام شمارو لایک کرده 😬😬😬

امده انتقام بگیره😂😂😂😂😂

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
لایک یعنی:یعنی حرفتو قبول دارن و نمیتونن بی تفاوت از کنارش رد بشن حوصله ریپلای هم ندارن واسه همین لا ...

اقا یا ریپ کنن یا اصن هیچی نگن

اره واقعا اعصابم خورد شده دیگ😂😂

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐

باشه اینکه دوست نداری نظرته، اما خیلیا مثل من اصلا امضاها رو نمیخونن. نپرس چرا چون اینم نظرمونه. 

درضمن توی نوتیف نوشته فلانی پاسخ داده یا لایک کرده، چطوری گم میکنی!!!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
این چ مدل احترامیه😐بعد خب من تو امضام نوشتم لایک نکنن حتی قسم دادم😐😐😐باز لایک میکنن یعنی میخوام ...

خب من کلی گفتم 

شما ک دیگ دوس ندارین هیچ

تقصیر دلم نیست  تماشای تو زیباست ♡︎
بعله  تو تاپیکی ما نظر میدیم استارتر لایک نمیکنه بده  چون ینی ب نظرت احترام قایل نیستم& ...

موافقم🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜