2777
2789
عنوان

دوستانی ک لایک میکنین پیام هارو😒😡

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 71 پست

اخه تا شما رو لایک نکنیم آروم نمی گیگیریم 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه شما وعده معدودی اینطور هستین، بقیه لایک دوست دارن و یه روش ارتباط برقرار کردن و جواب دادنه

سایت هم گزینه گذاشته میشه ازش استفاده کرد، شرایط سایته.نظر اشخاص مطرح نیست

همه هم امضا نمیخونن اونی هم که تصادفا خونده داره به شما احترام میذاره که لایک نمیکنه

ضمناملت عادت کردن بی اختیار میزنن لایک رو من حتی میبینم یکی گفته لایک نکن میگم خودت گفتی لایکت نکردم طرف میگه اره مرسی بعد من طبق عادت لایک میکنم! 

منم میرم الان تک تکشونو لایک میکنم😂

آفرین همین روحیه رو حفظ کن👏🙃😅

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

@تومبون یعنی دهنت سرویس😂خیلی بدی

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐

😂😂😂😂👍

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

من بدرک خودتون ارتروز انگشت نمیگیگیرن؟

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
اخه شما وعده معدودی اینطور هستین، بقیه لایک دوست دارن و یه روش ارتباط برقرار کردن و جواب دادنه سایت ...

باید کاربریمو عوض کنم فوش بزارم هرکی لایک کنه😂اونم نمیبینن بخدا