2777
2789
عنوان

چرا من نمی تونم بچه ها مو رها کنم

107 بازدید | 11 پست

شوهرم اعتیاد داره...خیلی اذیتم می کنه...از دست بزن بگیر تا فحاشی بی احترامی...استرس ...دوتا بچه دارم...خانوادم موافق طلاقم هستن...اما من دارم میسوزم و میسازم...یه افسرده ترسو شدم...پامو از در خونه بیرون نمیزارم...نه خرجی دارم نه خوراک درست و حسابی...خانوادم میگن بیا بچه هات میان بعداً...اما من نمی تونم حتی چند ماه بچه مو بسپارم دست خانواده شوهرم...نمی دونم چیکار کنم...احساسات و دل تنگی منو فرا گرفته...نمی تونم دل بکنم از بچه هام...مستعسل شدم..شما بگین چیکار کنم

درکت میکنم که نمیتونی بچه هاتو ول کنی

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرتو لو بده بیان ببرن کمپ بعدم بچه هارو بردار ببر خونه بابات و تقاضای طلاق به خاطر عسر و حرج بده و حضانت بچه هارو هم تقاضا کن به خاطر اعتیاد شوهرت احتمالا بتونی ببری با خودت

منو اذیت می کنه...میاد دنبال بچه ها

خب عزیزم دوذستی هم کسی نمیاد همه این کارا رو برات بکنه... باید وقت و انرژی و هزینه بذاری صبر و حوصله به خرج بدی تا زندگی و آینده خودت و بچه هات تباه نشه... امروز برا طلاق اقدام کنی بهتر از فرداس چون این زندگی فرسوده کننده س

بچه هاتم پس فردا نمیگن مرسی که مارو پیش بابای معتاد و دست بزن دار نگه داشتی