2777
2789
عنوان

دختر عموم منو هاید استوری کرده

196 بازدید | 11 پست

تو اینستا پیج که زد تمام فامیلو فالو کرده بود منو نه خودم بهش درخواست فالو دادم....قبول کرد بک هم داد

به تازگی با پسر عمم نامزد شده

دو بارمیشخ که متوجه میشم منو هاید استوری کرده(هایلایتاش میپرن و یهو برمیگردن بعد مدتی)

خیلی ناراحت شدم ...من همیشه اونو ادم خوش ذاتی میدیدم و انتظار این حرکتو نداشتم

دوس دارم آنفالوش کنم ولی میترسم بگ نامزد کرد بهم حسادت کرد(شخصیتشو میشناسم)

نظر شما چیه؟

منطقیه بهش بدبین بشم؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال بابا برات مهم نباشه بزار اون گوشه ی فالورات بمونه

اخه نمیخوام وفتی اینقدر با بودنم تو پیجش راحت نیست که استوریاشو ازم پنهون میکنه واقعا باهاش دیگ هیییچ تعاملی داشته باشم

از طرفی میدونم آنفالوش کنم اینقدر شوهر ندیدست ک فک میکنه منم مثل چندین نفر دیگ حسادت کردم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
این خزارو دنبال نکنیدتا شوهر میکنن کلا رد میدن

حس میکنم استوری عاشقانه برا نامزدش میزاره و اینقدر بیچارست فک میکنه من بهشون حسادت میکنم

در حالی ک جزو اولین ادمایی بودم ک از وصلتشون بینهایت ابراز شادی کردم

برا خوش قلبی خودم دلم میسوزه

حس میکنم استوری عاشقانه برا نامزدش میزاره و اینقدر بیچارست فک میکنه من بهشون حسادت میکنمدر حالی ک جز ...

وااای وای چقد ادم سطح پایین و بی کلاسیه بخدا شما باید اصن ازینکه فالو داریش عوقت بگیره ول کن این ادمو سطح پایینو بگو بابا خودتو نکش خونه شوهر ریدن برات حالا بزار بری بعدا ک شستی رفتی بیا پست بزار هاید کن والا فک میکنن شاخ غول شکوندن شوهر کردن

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

شاید اشتباه میکنی که هاید کرده

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

وااای وای چقد ادم سطح پایین و بی کلاسیه بخدا شما باید اصن ازینکه فالو داریش عوقت بگیره ول کن این ادم ...

چی بگم عزیزم

اینستا هم با وجود تمام بدیاش یه نکته تلخ ولی خوب داره

اونم اینه ذات بعضیا رو قشنگ نشون ادم میده

من از این بیشتر ناراحتم که بهش خیلی اعتماد داشتم و همیشه خوبیشو میگفتم در حالی که اون اینقدر منو ناامن میبینه استوریاشو مخفی میکنه

حتی عمم که گفت رفتیم خواستگاریش اینقدر خوشحال شدم و حتی گفتم عمه جون تا عمر داری عروس مثل اون گیرت نمیاد اینقدر ذاتش پاکه

باید تعریف هیچکسو نکنی به خدا😂😂😂

من باشم انفالو میکنم طرز فکرشم اصلا برام مهم نیست.

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

شاید اشتباه میکنی که هاید کرده

نه عزیزم مطمئنم

اون یه استوری برگزیده داره کلی عکس توشه

یه بار پرید

دوباره برگشت بعد چند روز

الان دوباره نیست

قشنگ معلومه منو از استکریاش هاید میکنه

چی بگم عزیزماینستا هم با وجود تمام بدیاش یه نکته تلخ ولی خوب دارهاونم اینه ذات بعضیا رو قشنگ نشون اد ...

میگن تعریف هرکسی کنی گوزو از اب درمیاد حکایت اینه🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️