2777
2789
عنوان

متاهلای افسرده🙄

183 بازدید | 25 پست

خانومایی که افسردگی داشتین یا دارین لطفا بیاین خواهشا اونایی که به ی دلیلی افسرده شدن نیان اونایی که بی دلیل افسرده شدین بیاین یکم حرف بزنیم فقط متاهلا منم افسردم میخوام بدونم کی مثه من بوده یا هس و درمان شده من بی دلیل افسرده شدم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

افسردگی بیشتر بخاطر یکنواختی زندگیه که اکثرن خانوما از بیکاری دچارش میشن برا خودت هدف تعیین کن انگیز ...

مشکل اینجاس وقتی که حالم یکم بهتره ی تصمیمی میگیرم بعد حالم از تصمیمی که گرفتم بهم میخوره

تنهایی تو خونه ؟  بیشتر روز تنها باشی کم‌ کم افسرده میشی  ... نی نی ام که نمیاد 🤨

قبلا اره همش تنها توخونه میموندم یعنی خوشحالم بودم چون خودم دلم میخواس جایی باشم که لباسای شوهرمو ببینم عطرش تواون فضا باشه از خونم دور میشدم دلتنگ شوهرم میشدم اما ازوقتی که افسرده شدم همش به این فک‌میکنم که شوهرمو بزارمو برم بااینکه شوهرم خیلی ادم خوبیه

علائمت چیه

همش دلم میخادبخابم .دیگه هیچی برام مهم نیس .همیشه ناراحتم هیچی خوشحالم نمیکنه .همش سردرد دارم وبی حوصله وبی حال .حوصله ی کارای روز مره رو ندارم .دیگه از هیچی خندم نمیگیره .خدا باعث بانیشو هدایت کنه 

قبلا اره همش تنها توخونه میموندم یعنی خوشحالم بودم چون خودم دلم میخواس جایی باشم که لباسای شوهرمو بب ...

من کل روز افسرده ام تا وقتی شوهرم بیاد حالم بهتر میشه ولی در کل از یکنواختی زندگی هستش