2777
2789
عنوان

پیرشدن اینجوری قشنگه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 70 پست
انشاالله همیشه ب شادی و خوشی زندگیتون در جریان باشه و عشقتون پایداررررراگه برای ازدواج منو پارتنرم ه ...

ایشالله بختت سبز باشه هرجا مصلحت وخیریت برات

برات خوشبختیت صلوات فرستادم گل

((کاربر مادر زن هستم که به درخاست وخاهش دوستان گل نی نی سایتیم برگشتم به سایت 💋🌹))امضامم غلط املایی داره اونم میدونم😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدا ۷ تا بچه دارید؟ میتونم سن شونو بپرسم؟

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

ماشالله بهت باشه

به نظر من سختی هندل کردن بچه ها از ازدواج پر ماجرا بیشتر هستش😁

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
هزارساله بشین کنار هم

نه همون 100سال اول کافیه که بتونم بچهامو همشونو سرسامون بدم نوه هامم ببینم کافیمه 😍

((کاربر مادر زن هستم که به درخاست وخاهش دوستان گل نی نی سایتیم برگشتم به سایت 💋🌹))امضامم غلط املایی داره اونم میدونم😉

سلامچقدر وایب خوبی گرفتم اول صبحی از این تاپیک ... ایشالا به پای هم فسیل شید ... همین فرمون را برید ...

الهی شکر که تاپیکم خوشحالت کرد گلم خوشبخت باشی الهی🌹😍

اگه از خوشیاتون نگین بهتره

شما که تجربه داری و باید بدونی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
😂😂😂😂چطوری تو این دوره زمونه ۷ تا بچه آوردین ؟!!! حتما پولدارین خیلی

پولدار نه متوسط رو به بالا اما مدیریت میکنیم مخارج رو کم کسرنمیزاریم خداروشکر😍

دوست ندارم دروغ بگم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز