2777
2789
شبهاتی را در مورد خروج زن بدون اذن شوهر مطرح کردید  فرمودید که زن نمیتونه بدون اذن شوهر درس بخ ...

اینکه در گذشته هم قوانین مزخرف و اشتباه وجود داشته دلیل نمیشه که ما الان باهاشون مشکلی نداشته باشیم

سرچ کنی جوابات دقیق میاد لازم نیست اینجا بگی که کلی آدم بیان چرت و پرت بگن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا این منطقتون قابل درک نیست باشه، فکر کن مرده نیاز به پول نداره، حالا آقای قاتل اضافی پول بده، چ ...

دمت گرم دقیقا میخواستم همین رو‌بگم مثلا دیه زن بیشتر باشه به خانواده اش برسه چی میشه؟ 

belfijoon هستم                                                                 
آیه ای که ۴ زن گرفتن مجازه رو بخونید و به آیات بعدش هم مراجعه کنید! میگه شما باید عدالتو برقرار کنی ...

یه سئوال اصلا چرا باید مجوز بدن که بعدش بگن شرطش عدالته و شما نمیتونید؟ 

belfijoon هستم                                                                 
چون مرد نان آور یه خانواده اس،بچه با مرد به وجود میاد و وقتس مردی میمیره اون خانواده بدون نان آور چ ...

میدونستید تا همین یکی دوسال پیش اگر مردی زنی رو‌میکشت چون زن نصف مرد حساب میشه برای اعدامش باید به خانواده قاتل نصف دیه پرداخت می‌شد؟ اگر خانواده ای نداشت باید از خون بچه اش میگذشت 

belfijoon هستم                                                                 
اینا فکر نمیکنن که دیه مرد به خود زن و‌بچه مرد میرسه فکر میکنن دور از جون آقا دیه رو با خودش ببره او ...

ببین الان دیه پسر بچه ۱ ماهه از زن سرپرست خانوار ۴۰ ساله بیشتره 

belfijoon هستم                                                                 
میگه اگه بخوام مهریه بدم طلاقت میدم ی زن دیگه میگیرم ،منم عمرا مهرییمو ببخشم بزار اون دنیا مدیون بشن

ان شاءالله هر دو سلامت باشید 120 سال

ظاهرا میتوانید از ارث بگیرید...

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
این قانون برداشتن مگه نمیدونین برابر شدن قصه نخورین

مه براب رنده عزیز منهنوز وقتی مردی زنی رو بکشه برای قصاص چون دیه مرد نصف زنه اون نصف دیهرو به خانواده مرد میدن حتی اگههیج همسر و خانواده نداشته باشه که بخواد خرجی بده و الان ۸۰ درصد دانشگاه زنند همه زن ها پا به پای مرد کار میکنن توی بیرون نه فقط توی خونه منخیلی برام تعجب اوره چرا کار خونه زنرو به هیچ عنوان اقتصادی نمیبینن واقعا جای تعجب داره برام بعد میگنتو اسلامزن اجبار نداره برای هیچی بعد توی عقدنامه اگه وطیفه همسری رو زن رعایت نکنه مرد میتونه بره زن دوم بگیره یا نشوز و تمکینبیگره کلا همه اینا به خاطر اسلامه عزیزمتا اون هست همینچیزا هم هست

اسلامکاملا دین مردسالاری و زن ستیزی حتی بابا من هم که مذهبی همین اعتقادات رو داره و خیلی این دیدگاه برای من که دخترشمعذاب اوره و میخوامگریه کنم از اینکه من دیه ام از تخم چپ مرد هم کمتره مهریه هم که ۱۴ تا شدش اونم در شرایط تمکین زن و نشوز زن وگرنه خانومی که بخواد طلاق بگیره مهریه رو ببخشه هم نمیتونه. طلاق بگیره تا وقتی شوهر اجازه نده کلا همه چیز زن نصف مرده و اینکه خیلی از حقوق رو نداره و ما هم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم چون خاور میانه است و مرد سالار از زیر مرد خودمون بیاییم بیرون اسرائیلی و آمریکای مارو کالا جنسی میکنه این از هر چیز دیگه ای برای زن ایرانی حقارت آور تره متاسفم برای اسلام که هیج کاری برای زن به جز جوجه کشی نکرد چرا نزاشت زنده به گور بشه زن ولی خب زنوا گذاشتش که از ۶ ۷ سالگی که هیچ ۹ سالگی برای بچه زایی آماده اش میکنه والا ماده های حیوانات از ما ارزش بیشتری دارن توی حیوون ها تا زن برای انسان مخصوصا مذهبی ها

عزیزم یه نفر وقتی بمیره، چه زن چه مرد، هیچچچچی نمیتونه جبران آسیب عاطفی به بازماندگان باشه.اون پول ر ...

اتفاقا هست عزیزم وگرنه برای قصاص مردی کا زنی رو کشته از خانواده مقتول پول نمیخواستن مثلا مردی زنی بکشه بچه شو بکشه چون ولی و قیمشه ماست مالی میشه میره به همینراحتی و ما همباید به خاطد این چرت و پرت دهن ببندیم

منظور نطفه بچه هست عقل کل‌بهتره یکم فک کنی بعد حرف بزنی

عزمزمه شما دقیقا دار یمینی زن طرفه و فقط بچه توش. رشد میکنه در حالی که حتی علم هم ثابت کرده بچه از تخمک و اسپرم به وجود میاد اتفاقا شما برید از هوش مصنوعی و اینترنت و مقالات علمی تحقیق کنین این قوانینبرای ۱۴۰۰ سال پیشه نهالان همون موقع هم برای انقلاب کردن نبوده فقط برای جلب مردم و راصی نگه داشتن مردا بوده که هنوز هم که هنوزه راصی نمیشن