مه براب رنده عزیز منهنوز وقتی مردی زنی رو بکشه برای قصاص چون دیه مرد نصف زنه اون نصف دیهرو به خانواده مرد میدن حتی اگههیج همسر و خانواده نداشته باشه که بخواد خرجی بده و الان ۸۰ درصد دانشگاه زنند همه زن ها پا به پای مرد کار میکنن توی بیرون نه فقط توی خونه منخیلی برام تعجب اوره چرا کار خونه زنرو به هیچ عنوان اقتصادی نمیبینن واقعا جای تعجب داره برام بعد میگنتو اسلامزن اجبار نداره برای هیچی بعد توی عقدنامه اگه وطیفه همسری رو زن رعایت نکنه مرد میتونه بره زن دوم بگیره یا نشوز و تمکینبیگره کلا همه اینا به خاطر اسلامه عزیزمتا اون هست همینچیزا هم هست
اسلامکاملا دین مردسالاری و زن ستیزی حتی بابا من هم که مذهبی همین اعتقادات رو داره و خیلی این دیدگاه برای من که دخترشمعذاب اوره و میخوامگریه کنم از اینکه من دیه ام از تخم چپ مرد هم کمتره مهریه هم که ۱۴ تا شدش اونم در شرایط تمکین زن و نشوز زن وگرنه خانومی که بخواد طلاق بگیره مهریه رو ببخشه هم نمیتونه. طلاق بگیره تا وقتی شوهر اجازه نده کلا همه چیز زن نصف مرده و اینکه خیلی از حقوق رو نداره و ما هم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم چون خاور میانه است و مرد سالار از زیر مرد خودمون بیاییم بیرون اسرائیلی و آمریکای مارو کالا جنسی میکنه این از هر چیز دیگه ای برای زن ایرانی حقارت آور تره متاسفم برای اسلام که هیج کاری برای زن به جز جوجه کشی نکرد چرا نزاشت زنده به گور بشه زن ولی خب زنوا گذاشتش که از ۶ ۷ سالگی که هیچ ۹ سالگی برای بچه زایی آماده اش میکنه والا ماده های حیوانات از ما ارزش بیشتری دارن توی حیوون ها تا زن برای انسان مخصوصا مذهبی ها