2777
2789
دیگه همه مشکلات حل شد بخوام غصه دیه بخورم حالا کی کی رو کشت و دیه بده ولمون کن بابا

تاپیک واسه ۵ سال پیشه

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیییچ دلیل منطقی نداره

سالها گشتم نبود نگرد نیست

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

موقع پرداخت دیه کامل پرداخت میکننبا دیه مرد فرقی نداره

اسم کاربریتون

اسم یکی از بهترین متخصص های نامبروان عفونی کشوره

نمیدونم چرا

ولی خوشم اومد از اسم کاربری تون

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

به نظرم این به این معنا نیست که زن ارزشش کمتره یا ارزش مرد بیشتره

اتفاقا به نفع خانمه

وقتی یه خانواده مردش رو از دست میده زن بیشتر ب پشتوانه مالی نیاز داره و این پول که داده میشه به این منظوره

واگرنه جون و ارزش انسان قابل قیمت گذاری نیست

دیه ربطی به اونی که فوت شده نداره

من بعد مرگم چه اهمیتی برام داره دیه ام چقدر بود؟

دیه برای بازمانده هاست

مرد وظیفه داشته خرجی خانواده رو بده پس بعد مرگش دیه بیشتری به زن و بچه و خانوادش داده میشه

زن هیچوقت وظیفه نداشته خرجی کسی رو بده، حتی اگه این کار رو میکردن وظیفش نبوده و با رفتنش نباید خالی تو اوضاع اقتصادی خانواده پیش بیاد (اگه پیش بیاد نشون بی غیرتی مردهای خانواده است)

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

چون اگه مرد بمیره اون خانواده ضربه اقتصادی بیشتری میخوره واسه همین به همسرش پول بیشتری میرسه تا زیاد از لحاظ مالی فشار بهش نیاد ولی اگه زن بمیره چرخه اقتصادی اون خانواده زیاد تحت تاثیر قرار نمیگیره و به مرد کمتر تعلق میگیره چون میتونه واسه خودش ی کاری داشته باشه ولی برا خانوم چون سخته باید پول بیشتری بهش بدن

اونا که میگن خوبه چون بعد مرگ مرد بیشتر به زن میرسه حاضرم قسم بخورم عقلشون در حد بچه دبستانی ها هم نیس

فکر کنید یه مرد مجرد علاف بیکار

زد یه زن سرپرست خانوده رو کشت

و خانوادش به خاطر قصاص مجبور شدن نصف دیه رو بهش بدن چون مرد سرپرست خانوار محسوب میشه 🤡🤡🤡

دوست دارم بدونم دور از جون واسه عزیزتون اتفاق بیوفته همینو میگید؟؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اسم کاربریتوناسم یکی از بهترین متخصص های نامبروان عفونی کشورهنمیدونم چراولی خوشم اومد از اسم کاربری ...

توو هر پیک کرونا گرفتم . آسم هم دارم. فقط نمردم

رفتم تا اون دنیا و برگشتم

اسم کاربریمو هم به این دلیل گذاشتم