2777
2789

چون مردا نون آور خانواده هستن خدا سایشون رو کم نکنه

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕
چون در اسلام زنها اصلا آدم حساب نمیشن همون نصف دیه هم که قاتل باید بده عجیبه زن و میشه ۴ تا عقدی و ...

آیه ای که ۴ زن گرفتن مجازه رو بخونید و به آیات بعدش هم مراجعه کنید!

میگه شما باید عدالتو برقرار کنید که نمیتونید!

زن صیغه ای شرایط خاص داره نه اینکه هر کس دلش خواست صیغه کنه!

وقتی شرایط ازدواج دائم نداری هر دو طرف موافقت میکنن موقت ازدواج کنن!

قتل همسر هم که مجاز نیست!

دشمنای ما دلیل افت ما نمیشن:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مهریه و شیر بها رو کسی تا حالا نگرفته ولی ارث و دیه رو همه میگیرن مهریه و شیربها هم قوانین ...

من واقعا درک نمیکنم خانمایی را که با تعصب زیادی از ضایع شدن حقشون طرفداری میکنن و میگن نه خوبه عالیه . چند وقت پیش من باید برای کاری تنها از کشور خارج میشدم رفتم برای تمدید پاسورت گفت برو محضر رضایت محضری بده شوهرت که شما اجازه داری پاسپورت داشته باشی رفتم تحویل دادم واقعا مایع خفت بود برام بعد تو فرودگاه بازم گیر دادن بعد درک نمیکنن چطور خوشحالن خانما بابت چنین چیزی 

خب اگر  بزاریم بر اساس اینکه چون اقایون سرپرست خونوار هستن باید دیه اونا بیشتر باشه،خیلیم از خانوما هستن که سرپرست خونوارن،میومدن قانون میزاشتن دیه ی سرپرستای خونوار بیشتر بشه

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
شیر بها که دیگه نمیدن . مهریه هم که همه جوره دورو برشو بستن که خیلی کم میشه بعدم هر 7 ماه ی سکه تازه ...

کاش اینجوری بود که مهریه بگیری و خودت و آزادیهاتو بفروشی

لامصب ها مهریه رو هم نمیدن😂

تازه طبق اسلام خودت و آزادیهات هم از اولش دست بابات بودید، اون میفروشه به شوهرت😏

کاش اینجوری بود که مهریه بگیری و خودت و آزادیهاتو بفروشی لامصب ها مهریه رو هم نمیدن😂 تازه طبق اسل ...

چون کلا زن سرپرست میخواد دیدی که شوهرش بمیره یا باباش بمیره میگن بی سرپرست شد 😂 ولی دیدی مردی زمین گیر باشه خانمش کار کنه خرجشو بده بعد خانمه بمیره بگن مرده بی سرپرست شد نه چون تحت هیچ شرایطی مرد بی سرپرست نمیشه 😂😂😂😂😂

آیه ای که ۴ زن گرفتن مجازه رو بخونید و به آیات بعدش هم مراجعه کنید! میگه شما باید عدالتو برقرار کنی ...

وایییییی

چقدر خوشحالم کردن که قتل همسر مجاز نیست، اصلا ازشون توقع نداشتم، خدا خیرشون بده

😂😂😂😂😂😂

چقدر هم که مسلمین به آیه بعدی و شرایط صیغه توجه میکنن🥴

چرا از این آیه ها واسه خانوما نذاشتن که با رعایت عدالت ۴ تا شوهر کنن؟

یامثلا مردا بدون اجازه زنشون از خونه بیرون نرن یا درس نخونن یا از کشور خارج نشن

حق طلاق چی؟ آیه اون چیه؟

زن بدون اجازه پدرش نمیتونه ازدواج کنه بدون اجازه شوهرش نمیتونه از خونه بیرون بره ، سر کار بره، درس ...

شبهاتی را در مورد خروج زن بدون اذن شوهر مطرح کردید 

فرمودید که زن نمیتونه بدون اذن شوهر درس بخونه و...

در مورد این فتوایی که شما دادید همچین چیزی در فقه نیامده 

ایت الله خوئی از فقیهان معاصر فرموده که اجازه زن برای اذن شوهر فاقد دلیل روایی و واجب نیست بلکه شما باید با هماهنگی شوهر (یعنی بهش خبر بدین) نه اذنش و همچنین در مورد فوتسال فرمودید و .....

باید بگم که این قانون در سال ۱۳۵۱ در زمان پهلوی تصویب شده و ریشه ای در فقه ندارد 

این  تحت تاثیر عرف و عادت موجود در کشور به تصویب رسید. در فضای داخلی کشور در آن زمان، در محافل نزدیک به قدرت وقت، و در طبقات مرفه جامعه، دختران مجرد برای ادامه تحصیل به خارج از کشور می رفتند و این امری رایج در طبقات مرفه و در محافل نزدیک به قدرت بود. اما زنان شوهردار، دلیلی برای خروج از کشور بدون همسرشان نداشتند. اگر برای سیاحت یا برای زندگی به خارج می رفتند، غالبا همراه با شوهر و یا با رضایت مشترک بود و کمتر موجب نزاع و مرافعه می شد. لذا قانونگذار به پیروی از عرف موجود آن زمان، رضایت شوهر را لازم دانست.

همچنین در برخی کشورها نیز این عرف و رایج بوده چناچه

سال ۱۹۳۷: تصویب حق اخذ گذرنامه برای بانوان شوهردار بدون اجازه شوهر.
سال ۱۹۴۳: تصویب حق افتتاح حساب بانگی برای بانوان شوهردار بدون اجازه شوهر.
سال ۱۹۶۶: تصویب حق اشتغال به فعالیت های حرفه ای برای بانوان شوهردار بدون اجازه شوهر.

ما نمیدانیم جمهوری اسلامی چه نوع حکومتی است که میگوید اسلامی است و تمامی قوانین منسوخ شده غرب طاغوت را در خود جای داده!!!