2777
2789
درضمن دیه به چه کسایی تعلق میگیره؟خانواده و بازماندگان خب اینجا به نفع خانوم‌ها میشه که! درضمن ...

آفرین! احسنت!

دیه میرسه به بازماندگان.

دیه مرد میرسه به زنش دیه زن میرسه به شوهر

در واقع مردها نصف زن ها دیه دریافت میکنن!

وگرنه اونی که مرده، دیگه رفته اون دنیا. چه فرقی داره براش که دیه ش چه قدره؟؟؟؟

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین! احسنت! دیه میرسه به بازماندگان. دیه مرد میرسه به زنش دیه زن میرسه به شوهر در واقع ...

مشکل اینجاست که اونایی که میخوان علیه اسلام شبهه وارد کنن،اینجور تلقین میکنن که دیه یعنی قیمتِ جونِ آدم‌ها و میخوان به خانم‌ها بگن ببین!جونت نصف جونِ یه مرد ارزش داره!

درحالی که اساسا دیه جبران مالیِ فقدان یک شخص هست 

همین و بس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
درضمن دیه به چه کسایی تعلق میگیره؟خانواده و بازماندگان خب اینجا به نفع خانوم‌ها میشه که! درضمن ...

ولی چرا یه درصدفکرنمیکنی یه زن بخاطرکمتربودن دیه ش ممکنه راحت به قتل برسه؟

ولی چرا یه درصدفکرنمیکنی یه زن بخاطرکمتربودن دیه ش ممکنه راحت به قتل برسه؟

چون معمولا تو همه‌جای دنیا،موقع وضع قانون کلیات رو در نظر میگیرن نه استثناء‌هارو(الان اینی که شما گفتی فقط و فقط یک استثناء و احتمال هست و قانون هیچ وقت رو احتمال وضع نمیشه!)

کلیتِ این قضیه این هست که دیه جبرانِ مالیِ فقدان یک شخص هست و چون آقایون معمولا نبودشون از لحاظ مالی آسیب‌زننده‌تر هست(به جز موارد استثناء)دیه آقایون بیشتره 

من معمولا به کلیت قضیه نگاه میکنم تا مواردی که فقط احتمال دارن و استثناء هستن!

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

کلاچرابه این فکرنمیکنین که کمتربودن دیه میتونه قتل وآسیب زدن به یه زن روبیشترکنه؟

اصلااین که پول ماله کیه یاارزش کی بیشتره یه طرف ماجراس

اینکه شماها درک نمیکنین پدرومادری روکه دامادشون باچکش زده دخترشونو کشته ولی این بیجاره هاپول ندارن براقصاص قاتلم خیلی راحت میخوادیه مبلغی پرت کنه جلوشون

کامنتا رو میخونم انگار پدرمادر من مسلمون نبودن شوهر من مسلمون نبود 

من از بچگی هر جا میخواستم میتونستم برم به پدر و مادرم خبر میدادم 

شما خودتون بچه دارین اجازه میدید به بچه هاتون هر جا برن ؟  بدون اینکه به شما بگن ؟ 

اینکه زن ها و دخترها احساسی ترن و خیلی وقتا احساس برمنطقشون غلبه میکنه رو انکار میکنین؟

نمونه اش این همه کامنت که دوست پسرم فلان کار و کرد بهمان کار و کرد هنوز پاش مونده

یا ولش کرده رفته دعا میکنه برگرده کسی که معلومه علاقه ای بهش نداشته و همه میگن ولش کن ولی باز چسبیده و التماس پسره رو میکنه

میگن اجازه پدر چون مرد منطقی تر رفتار میکنه 

پدر خیر دخترشو میخواد حالا استثنا هست ولی عموما کدوم پدریه که دخترشو دوست نداشته باشه

میگه از پدر اجازه بگیر یعنی برو به پدرت بگو مشورت کن پدرت صلاحتو میخواد با تجربه و عقلاتی تر تصمیم میگیره

میگه شوهرت خب بده تو کارا با یه مرد مشورت کنی؟

تو ازدواج حق انتخاب داری یکی رو انتخاب کن که مثل خودت باشه بدون رضایت خود دختر  عقد باطله 

مردی که نتونه عدالت و مساوات رو برقرار کنه بین زناش نباید زن بعدی بگیره بدون اجازه زن اولش نباید زن بگیره

یکی رو انتخاب کن که دل به خواه به اسلام عمل نکنه

یکی رو انتخاب کن که هر جا میره هم بهت خبر بده 

ولی واقعا به نظر من که جالب نیست دو نفر که نزدیک ترین به هم هستن خبر نداشته باشن که همسرشون کجاست و چیکار میکنه 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
ایناهمش توجیحاته  چرت وپرت نگو

این چه طرز صحبته؟😐

اسمش رو هرچی دوست داری بزار!

بلدی با منطق و ادب صحبت کن

توهین کردن رو همه بلدن

منم میتونم ادعا کنم حرفای امثال شما چرت و پرتِ

ادعاکردن که کاری نداره

این چه طرز صحبته؟😐 اسمش رو هرچی دوست داری بزار! بلدی با منطق و ادب صحبت کن توهین کردن رو همه بلد ...

باشه توخوبی

ادب ومنطق😂

تمام گرفتاریاوقتلا بخاطرراضی بودن امثال توازقانوعه انسان ستیزه

باشه توخوبی ادب ومنطق😂 تمام گرفتاریاوقتلا بخاطرراضی بودن امثال توازقانوعه انسان ستیزه

😂😂😂😂انسان‌ستیز؟

وااای 

بعد از چندروز حسابی خندیدم 

باشه تو انسان‌دوست 

سن دی‌یَن اولسون،شر یاتسین😂😂

مردا سر پا وایسادن مهریه بدن

اگر فکر میکنید شوهرتون داره بطوریکه اختلاف پیش نمیاد که بدتر بشه زندگی بگید خانه چیزی بنام کنه بجا مهریه

در هر صورت اگر خانم نبخشه مثل اینکه جزء دیون مرد میمانه مثل بقیه بدهکاریها...

خوب نگرفتن از خوبی خانم هاست

دیدم مردایی که دارند قسطی میدند بخاطر طلاق و...

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
اگر فکر میکنید شوهرتون داره بطوریکه اختلاف پیش نمیاد که بدتر بشه زندگی بگید خانه چیزی بنام کنه بجا م ...

میگه اگه بخوام مهریه بدم طلاقت میدم ی زن دیگه میگیرم ،منم عمرا مهرییمو ببخشم بزار اون دنیا مدیون بشن