2777
2789
عنوان

چرا بیداری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 148 پست
نه بابا خوشم نمیاد، الان نصفه شبی همه خوابن من بیدار، من در طول روز نمی‌خوابم اصلا پدر بزرگم ساعت ۸ ...

احتمالا بابابزرگت میدونه این کارا چقدر ثواب داره منم تازه شنیدم بخوابی پاشی بخدابی پاشی میدونی که سخته برا همین ثوابش زیاده انشالله ۱۲۰ سال زنده باشه اینجور آدما فک نکنم افسرده هم بشن دقت کن تو روحیاتش برو خداتم شکر کن رفتی به بابابزرگت😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ اشکال نداره،،اسم دخترونه ک نزاشتم من،،توتی فوتبالیست مورد علاقم هست،،توی پروفایلم هم زدم مرد،،د ...

خوب من فوتبالی نیستم اصلا نمیدونستم توتی اشمه فوتبالیسته گفتم شاید مثله بقیه کاربرای خانوم که اسم عجیب غریب میزارنه 

بعدشم تو پروفت زدی مرد والا من انقدر تنبلیم نیاد اصلا حسش نیست بزنم پروفتو باز کنم الان 😁😁😁😁 خلاصه انشالله تو کارت موفق باشی ولی برا سوال پیش اومد الان دست خالیه چطوریه که میتونی چت کنی البته ببخشید کنجکاو شدم

همسر کاربری بخاطر کرونا چند روز پیش  فوت شده بود اونو خوندم اعصابم بهم ریخت خوابم نمیاد😭😭😭

حق داری منم یکی از بستگان فوت شد از اونموقع خواب راحت ندارم

🚫کمک🚫

من۲۰ سالمه  کنکوری نظام قدیم بودم حالا تمدید نشد باید برم جدید توان مالی خرید هم ندارم کتابا گرونن همه

پنهانی میخونم .خانواده ام خبر ندارن

اگر کسی کتابی داره بهم بده یا کمکی مالی کنه بهم به عنوان  تمام مشخصاتمو هم بهش میدم

تو رو خدا اگر میتونین کمکم کنین

خوب من فوتبالی نیستم اصلا نمیدونستم توتی اشمه فوتبالیسته گفتم شاید مثله بقیه کاربرای خانوم که اسم عج ...

از عمد یه اسم نامعلوم گذاشتم،،اگ علنی اسم مردونه بزارم حساسیت بیشتر میشه،،خیلی ممنون همچنین شما،،من انبار دار هستم،،شب تقریبا ساعت ۱۲ ب بعد کار خاصی ندارم،،