2777
2789
عنوان

چرا بیداری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 148 پست
مادرم ده روزه افتاده تو رختخواب...منم کلا شوهر و زندگیم رو ول کردم اومدم موندم پیشش...دیروز و دیشب ح ...

اخی عزیزم براش صلوات فرستادم انشالله خوب میشه بهش برس تقویتش کن فصل سرماست گرمیجات بده اگه به طب سنتی اعتقاد داری بیماریو بزن اخرشم بنویس دکتر ضیایی ببین چی میاره برات موفق باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابتو درست کن جدا مثله من افسرده کسل و بیحال میشی به هیچکدوم از کاراتم نمیرسی

خیلی سعی کردم ولی کلا دورانیه یعنی یه مدت از یازده تا شیش میخوابم درسته

اما چند شب بعد دیگه یازده هرکاری کنم خواب نمیرم همه راهاروهم امتحان کردم از چند ساعت قبل به گوشی نگاه نکردم

شیر خوردم قبل خواب 

نمیشه که نمیشه منم تسلیمش شدم دیگه نمیکشم انقد بجنگم باهاش

نتیجشم شده هرروز کسلی و خواب الودگی سوزش چشم زندگی بی کیفیت

آلیس در سرزمینِ نی نی سایت«کاربری دست دونفره»
اخی عزیزم براش صلوات فرستادم انشالله خوب میشه بهش برس تقویتش کن فصل سرماست گرمیجات بده اگه به طب سنت ...

خیلی ممنون..با توجه به علایم فکر میکنم کرونا باشه....هر روز که میگدره بدتر میشه..الان دیگه میخوایم ببریمش دکتر..نتطرم سلعت ۶ بشه...ممنون.الان سرچ میکنم..خدا خیرت بده

۵ ماهشه کلا ساعت خوابش همینه درستم نمیشه که نمیشه ۱۰ اینا میخوابه تا ۱ منم باهاش میخوابم .بعد بیدار ...

جان😍 درس میشه اخه تازه به دنیا اومده این جیگر 🥰 خواهر زاده منم تا چن ماه فقط گریه میکرد شبا نمیزاشت بخوابیم 

نخابیدم دلم گرفته دلگیرم از سرنوشت خسته شدم از تنها خابیدن شوهرم ۵ماهه نمیاد اتاقش رومبل میخابه هرکا ...

هی خدا من به خاطر این نخوابیدنام و  ترس هام  میگفتم شوهر کنم خخخخخ شبا نترسم یا راحت بخوابم عجبا مثله اینکه همچین چیزی نیست چقدر زندگیا پیچیده شده چرا انقدر سختش کردیم زندگی رو

از عمد یه اسم نامعلوم گذاشتم،،اگ علنی اسم مردونه بزارم حساسیت بیشتر میشه،،خیلی ممنون همچنین شما،،من ...

انشالله هم تو کارت هم زندگیت موفق باشی آفرین به غیرتت چن تا پسر دیدم روزم نمیرن سرکار  خیلی بده پسر تنبل باشه 

در مورد اسمتم چه بامزه ولی باحاله توام زرنگیا 😁😁چن سالته 🤔

خیلی سعی کردم ولی کلا دورانیه یعنی یه مدت از یازده تا شیش میخوابم درسته اما چند شب بعد دیگه یازده ه ...

درکت میکنم چی بگم باز تو خوبی بعضی وقتا یازده  میخوابی من عمرا نمیتونم

خداروسکر گریه نمیکنه بازی میکنه واسه خودش 

وووش من عاشق اینجور بچه هام تا دوسالگی بعدش پررو میشن این دهه نودیا ولی قبلش میتونی تا دلت بخواد باهاشون بازی کنی و سرگرم شی باحالن از همون یه سالگیم همه چی حالیشونه 😂😂😂

انشالله هم تو کارت هم زندگیت موفق باشی آفرین به غیرتت چن تا پسر دیدم روزم نمیرن سرکار  خیلی بده ...

ممنونم‌ بابت روحیه و انرژی 😊

و دعای خوبتون

خوب دیگه آدم ها راحت طلبن 

ولی خوب تا زحمت نکشی هیچی عایدت نمیشه 

😁😁😁😁

۳۱ سالمه