2777
2789
عنوان

چرا بیداری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 148 پست
حاظررودم الان خونه بابام ازترس خابم نبره تا از بی توجهی 

حق داری با اینوه مجردم ولی درک میکنم به نظرم یه مدت کلا بیخیالش شو حتی فکرم نکن ها برا خودت و اگه بچه داری برا اون زندگی کن میتونی ؟؟؟ کلا بیخیال شو بزار بگه چیرشد این یه دفه بیخیال شد بزار چالش ایجاد شه تو مغزش اینکارو کردی ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون احمقم

🤣🤣🤣

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

من دوست دارم بیدار باشم.خوش میگذره 😋😋آدم خوراکی میخوره فکر میکنه🙃🙃🙂🙂

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
حاظررودم الان خونه بابام ازترس خابم نبره تا از بی توجهی 

راستی مردا بعضی وقتا احتیاج دارن تنها باشن شاید این فرصتو بهش ندادی اخه ما زنا خیلی می چسبیم به کسی که دوسش داریم یا شوهرمونه بیخیالششو بزار دلش تنگ شه فرصت دل تنگ شدن بهش بده من خواستگارم که دوست داشتم اومد به من گفت من حوصله هیچ کسو ندارم من خیلی بهم برخورد اخه قبلش چن بارم اینجوری اومد و رفت خلاصه گفتم باشه برو برو برا خودت بگرد خوش بگذرون اونم رفت و اینکارو کرد بعدش دوباره خودش دلش تنگ شد اومد ولی من دیگه نخواستم باهاش حرف بزنم چون باهاش نسبتی ندارم از دستشم عصبانی بودم خلاصه شرایط تو فرق میکنه شوهرته اومد سمتت میتونی با روی باز قبولش کنی فقط بهش فرصت بده

ممنونم‌ بابت روحیه و انرژی 😊 و دعای خوبتون خوب دیگه آدم ها راحت طلبن  ولی خوب تا زحمت نکشی ...

خواهش میکنم واقعیتو گفتم
نه نمیشه به هیچ عنوان 

من فک میکردم شاید ۲۰ اینا باشی 😁