2777
2789
عنوان

چرا بیداری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 148 پست
چقدر تو باحالی😂😂 خوراکی میخوره فک میکنه 😂 بامزه بود خندم گرفت

منم خنده م گرفت

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر تو باحالی😂😂 خوراکی میخوره فک میکنه 😂 بامزه بود خندم گرفت

😘😘

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
تو منی یا من توام  ریشه ترسمون چیه اخه

من ترسو نبودم اصلا ازوقتی کرونا گرفتم تواتاق قرنطینه شدم این طوری شدم یه حدی ازسایه خودم میترسم درهمه اتاقاباز برقا روشن اسانسور پامونمیزارم توش وهمش حس ترس مرگ... کلانابودشدم منتظرم ببین بهترمیشم یانه برم روانپزشگ جون اینطوری هم اذیت میشم هم روانی دیوانه

ميشه كامنتمو بخوني نظرتو بگي؟

به نظرم اصلا به هم ربطی نداره ممکن اتفاقی دیده چون اگه مهم بودبراش یه واکنشی میداد یاهمیشه میدید فکرت درگیرش نکن

انشالله به حق این اذان صبح تولدی یه بخت خوب قسمتت بشه 

خواهش میکنم واقعیتو گفتم نه نمیشه به هیچ عنوان  من فک میکردم شاید ۲۰ اینا باشی 😁

ای بابا،،شما هم همش انرژی میدی😄😁

نه دیگه،،البته الان سرحال تر زمان ۲۰ سالگی هستم واقعا،،۲۰ سالگی همش رقابت الکلی بود و ترس و استرس،،

من ترسو نبودم اصلا ازوقتی کرونا گرفتم تواتاق قرنطینه شدم این طوری شدم یه حدی ازسایه خودم میترسم درهم ...

میدونم منم اینطوری بودم الان یکم بهترم باز 

مرگم ادم خوبی باشی ترس نداره خیلیا گفته بودن زندگی پس از زندگی رو نگا کنید من چن قسمت نگا کردم خیلب تاثیر خوبی داشت یه کم ترسم کمتر شد در ضمن روایت داریم البته یادم نیست از ائمه کدوم گفتن اینو ولی این بود متنش : انسان از مرگ میترسه چون نمیشناستش خوده مرگ ترس نداره مثله بوییدن گل برا مومنه این  اعمالمونه که ترسناک میکنه

ای بابا،،شما هم همش انرژی میدی😄😁 نه دیگه،،البته الان سرحال تر زمان ۲۰ سالگی هستم واقعا،،۲۰ سالگی ...

خب خداروشکر که اون مرحله حساسو رد کردین و به این منطق رسیدین خواهش میکنم 🙏

خیلی ممنون..با توجه به علایم فکر میکنم کرونا باشه....هر روز که میگدره بدتر میشه..الان دیگه میخوایم ب ...

عزیزم احتمالا زیادکروناست ببرش یه متخصص عفونی ریش واکسیژن خونش اندازه بگیرن که پایین نباشه داروهم یه اکثرا ویتامین دی وسی ناپروکسن وازیترومایسین میدن بعد فقط به تغذیش برس چیزای مقوی باطبع گرم وانواع دمنوش سوپ مغزیجات وخرما میوه مثل درحد روزی ۲۰ تالیوان مایعات حتی شده اب گرم حتی اگه اشتهاندارن به زوربهشون بده ونگران نباش اوج کروناروز۷تا۱۲ هست من خودم خاهرم گرفتیم الان بعد۴۵ روز مامانم گرفته نگرانم عین خودت 

😕😕

راست میگه منم همین نظرو دارم اگه خیلی مهم بود همرو چک میکرد ببخشید که رک گفتیم  فکرتو مشغول نکن چیزی که بخواد بشه میشه نشه هم خودتو بشی عین من نمیشه ولش کن خواست بازم میاد نخواستم که یکی دیگه از اون بهتر چارع دیگه ای نیست

بیدار شدم ورزش کنم.

هر روز بعد از ظهر چای به لیمو بخورین خوابتون خیلی بهتر میشه.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.