2777
2789
عنوان

چرا بیداری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 148 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینقدر غصه دارم که نگو چرا خدا کمکم نمیکنه😢

عزیزم همه مون غصه داریم اگه غصه ت جوریه که خودت میتونی یه کاری کنی پس بسم ا... اگه نیست که حرف تکراری همیشگی صبر چون شاید بعدها بفهمی خدا این غصه ها رو برا چی بهت داده قطعا برای بزرگ شدنت روحت 🤗

حرف شما متین ولی بنا نیست هر کی هر چی ب دهنش میاد بگه درسته؟

من که شرکت میرم.راننده سرویس قبلیه .از اینجا تا محل کارم.دایم به ماشین ها و عابرین فحش میداد.اگر رقت میکردی.حق با راننده بود.چون همشون مراعات نمیکردن.واقعا مراعات نمیکردن.راننده عوض شد.یکی دیگه اومد.به ماشینش میرسید و اینم از اینجا تا شرکت میرفت.اهنگ میزاشت و دیگه خبری از فحش نبود .در صورتی که مسیر همون بود و ادمها همون بودن.و خیلی هم مراعات نمیکردن.

قرار نیستش بیرون از ما .اون چیزی ما میپسندیم یا قانون میگه اتفاق بیفته

بجز اینکه خودمون رو ناراحت میکنیم.هیچی بدست نمیاریم

عاشق کوه و طبیعت و گردش.
دخترم بیدار شد تا اومدم بخوابونمش خودم دیگه خوابم نبرد

آخی مامانیش خوشبحالتون من دوست دارم مامان بشم ولی طاقتشو ندارم بچه گریه کنه دست و پامو گم میکنم

مادرم ده روزه افتاده تو رختخواب...منم کلا شوهر و زندگیم رو ول کردم اومدم موندم پیشش...دیروز و دیشب حالش خیلی بد بود..الانم لرز کرده‌‌.‌‌.احتمال زیاد کروناست و خیلی بدحاله...

تو رو خدا براش دعا کنید...از صدای ناله هاش از خواب پریدم..البته همچی خوابم نبودم..کل شب بیدار بودم

❤️❤️❤️❤️❤️

بسه دختر

من کم نمیارما

بامن در نیوفت😅😅😅😅😅😅🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳☕☕☕☕☕☕🥛🥛🥛🥛🥛🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍯🍯🍯🍯🍯🍯

بفرما صبحونه