2777
2789
عنوان

خیانت همسر

494 بازدید | 59 پست

بچه ها کم کم داره باورم میشه

شوهرم دوباره داره خیانت میکنه

همون دیشب ی برنامه هایی داشته ولی من بی خبرم

دیشب ک اومد خیلی مشکوک رفتارهای الکی نشون میداد تقصیر مینداخت رئیس که برنامه خراب کردا

عشق الکی نشون میداد

امروز صبح هم میگفت تو رفتی تو ماشین

فک میکرد من ماشینو گشتم

میخوام بمیرم

چطوری باید ثابت کنم که داره اینکارو میکنه

خودش انکار میکنه اگه مستقبم بگم

خدا دارم میمیرم

تورا خدا بگیین چطوری مچش بگیرم😭😭

دخترم دنیام❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکرش خودت رواذیت میکنه واثباتش خودت رونابود

چرادنبالشی؟!

۱٪شایدنبود

خودمون کاری میکنیم همسرامون ازلج هم شده برن دنبالش

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

فکرش خودت رواذیت میکنه واثباتش خودت رونابودچرادنبالشی؟!۱٪شایدنبودخودمون کاری میکنیم همسرامون ازلج هم ...

ن من شوهرمو میشناسم

خیانت دیدم ازش

دخترم دنیام❤️
فکرش خودت رواذیت میکنه واثباتش خودت رونابودچرادنبالشی؟!۱٪شایدنبودخودمون کاری میکنیم همسرامون ازلج هم ...

اره من یه داداش دارم مدتی به دخترا پیام میداد من دعواش کردم گفت از لح زنمه اینقد شکاکه داغونم کرده، دیگه با زنش حرف زدم اونم خوب شد

ن من شوهرمو میشناسمخیانت دیدم ازش

گفتم شایددیگه نرفته واقعا

روی اون۱درصدزندگی کنیم

منم چندسال خودم روعذاب دادم بعدهادیدم این راه بهترینه والحمدالله چیزی ندیدم

یعنی نیستش که بخوام ببینم

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

گفتم شایددیگه نرفته واقعاروی اون۱درصدزندگی کنیممنم چندسال خودم روعذاب دادم بعدهادیدم این راه بهترینه ...

ولی من دیگه طاقت چیزی ندارم

نمیتونم فیلم بازی کنم

دخترم دنیام❤️