2777
2789

نکته شما اگه یه کتاب خوب بنویسی اگه نویسنده باتجربه و معروفی نباشی احتمال اینک نشریه با هزینه خودش بخواد چاپ کنه و باهاتو قراردادببنده یک در هزاره 

چون نشریه هیج وقت ریسک نمیکنه و با یه فرد مبتدی قرارداد ببنده

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
کتاب در چه موضوع؟ مثلا اگه می‌خوای رمان بنویسی تو سایت رمانکده عضو شو. اونجا به خاطر آموزشهایی ...

لینکشو دارید؟ من قبلا یه سایت میخوندم ۹۸تیا دیگه نیستش🤦🏻‍♀️🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکته بعد اینکه اگه  راضی شدی خواستی برای کتابت پول خرج کنی و به چاپ برسونیش با هر نشریه قرار دادنبند. بیا خودم بهت چندتا نشریه خوب معرفی کنم

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
کتاب خوب میشناسید؟

والله الان حصور ذهن ندارم ولی استادی داشتم برام یه منابعی معرفی کرده بودن

کتاب سووشون رو بخون

کتابای معروف خیلی بخون

یه کتاب بود معرفی کرده بود اسمشو دقیق یادم‌نیس ولی بخدا هیچیش یادم‌نیس

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

[QUOTE=164591356]لینکشو دارید؟ من قبلا یه سایت میخوندم ۹۸تیا دیگه نیستش🤦🏻‍♀️🥺[/QUOTE

https://nevisadl.com/

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها بود، طلبِ عشق زِهر بی سر و پایی نکنیم👌🏻 عشقم همسرم، جونم دخترم👨‍👩‍👧
هعی🤦🏻‍♀️پس باید اول چندتا مجازی بنویسم؟

البته که باید مجازی بنویسی اول اینک تجربت میره بالا قلمت پخته میشه امکان معروف شدن داری و خلاصه زمینه سازی میکنی. شما حتی اگه یکاره هم بری رمان چاپ کنی ممکنه بازهم شناخته نشی و کتابت خونده نشه

مگه فرق دارن؟

معلومه نشریه معروف باعث معروف شدن خودتم میشه

هعی🤦🏻‍♀️پس باید اول چندتا مجازی بنویسم؟

تو مجازی هم ممکنه رمانت رو کپی کنن، تو همین سایتی که برات فرستادم عضو شو و شروع کن نگران نباش اگه کارت خوب بود خودشون معرفیت می‌کنن به ناشر، دختر دایی من دو تا کتاب چاپ کرد بدون اینکه تو مجازی بنویسه، البته از طریق سایت رمانخونه

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها بود، طلبِ عشق زِهر بی سر و پایی نکنیم👌🏻 عشقم همسرم، جونم دخترم👨‍👩‍👧
کدوما معروفن؟

شقایق نشر علی نشر ملیکان بیدگل کرگدن البرز چشمه

رمانخونه بهتره یا رمانکده؟

متاسفانه مسئول رمانخونه به دلایلی رفته اما شما تو رمانکده عضو شو