2777
2789

منم همینطور

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول کتاب بخون

دوم‌کتاب بخونو سوم کتاب بخون

بعد نویسنده شو

فنون نویسندگی رو هم‌یاد بگیر

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

الان تو تاپیک بغلی توضیح دادم 

یعنی دوباره باید توضیح بدم😒😒😒

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

دوباره میگم چاپ کتاب به این اسونیا ک فکر میکنی نیست 

در مرحله اول کتاب یا رمانتو به انتشاراتی مورد نظر تحویل میدی انتشاراتی میخونه اگه خوب بود میفرسته ارشاد شماهم به اندازه  تعداد کتابی که میخوای بفرستی توی بازار باید هزینه چاپشو پرداخت کنی

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

توسری اول سعی کن کتابای کمی چاپ کنی که ببینی اثلا فروش میره یا نه وگرنه رو دستت باد میکنی محتمل ضرر میشی 

دوباره میگم چاپ کتاب به این اسونیا ک فکر میکنی نیست  در محله اول کتاب یا رمانتو به انتشاراتی م ...

معمولا چندتا چاپ میکنن هزینه هاش چطوره؟ امکان داره کسی رایگان انجام بده؟

کتاب در چه موضوع؟ مثلا اگه می‌خوای رمان بنویسی تو سایت رمانکده عضو شو. اونجا به خاطر آموزشهایی که می‌دن هم قلمت قوی میشه هم اینکه اگه رمانت خوب بود خودشون معرفی می‌کنن به نشر علی برای چاپ، من یه مدت بودم البته رمانم نصفه مونده به خاطر اینکه بچه‌دار شدم. واقعا دیگه وقت نکردم بنویسم، البته دلنوشته می‌نویسم که بعد می‌خوام چاپ کنم.

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها بود، طلبِ عشق زِهر بی سر و پایی نکنیم👌🏻 عشقم همسرم، جونم دخترم👨‍👩‍👧