نکته شما اگه یه کتاب خوب بنویسی اگه نویسنده باتجربه و معروفی نباشی احتمال اینک نشریه با هزینه خودش بخواد چاپ کنه و باهاتو قراردادببنده یک در هزاره
چون نشریه هیج وقت ریسک نمیکنه و با یه فرد مبتدی قرارداد ببنده
دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
نکته بعد اینکه اگه راضی شدی خواستی برای کتابت پول خرج کنی و به چاپ برسونیش با هر نشریه قرار دادنبند. بیا خودم بهت چندتا نشریه خوب معرفی کنم
دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
البته که باید مجازی بنویسی اول اینک تجربت میره بالا قلمت پخته میشه امکان معروف شدن داری و خلاصه زمینه سازی میکنی. شما حتی اگه یکاره هم بری رمان چاپ کنی ممکنه بازهم شناخته نشی و کتابت خونده نشه
تو مجازی هم ممکنه رمانت رو کپی کنن، تو همین سایتی که برات فرستادم عضو شو و شروع کن نگران نباش اگه کارت خوب بود خودشون معرفیت میکنن به ناشر، دختر دایی من دو تا کتاب چاپ کرد بدون اینکه تو مجازی بنویسه، البته از طریق سایت رمانخونه
یادمان باشد اگر خاطرمان تنها بود، طلبِ عشق زِهر بی سر و پایی نکنیم👌🏻 عشقم همسرم، جونم دخترم👨👩👧