2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 149 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دور از جونت  مرگ یه بار شیون یبار  از همین الان کارای اونارو نکن منظورمه وقتی میان  ...

خخخ،منم اگر خدا بخاد تو همین چند وقت عقد کنم ب همه میگم هر کی کار خودش انجام بده 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
بگو هر وقت خونه خودم اومدی چشم اینجا صابخونه مادرشوهر جونته بهش بگو

اینم خوبه بگم بهش ممنونم

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
دختر عمم مجرد بود مث کلفت زن داداشاش بود از صبح به نوبت کاراشونو انجام می‌داد چند سال اینجوری بود سر ...

جیگرم آتیش زدی دختر 

چند سالش بوده دختر عمت ؟

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
چه غلطا  فکر کن عزیزم  شاید شما تا خر بخوای مجرد بمونی

چی بگم والا باید یبار برا همیشه حرفمو بزنم 

عجیب برا یک دقیقه اش ،رفته ب داداشم گفته فلانی میگه وسایل ترشی بخر من برات درست کنم ی روز داداشم با ...

دیگه ببخشید شما خیلی کم داری 

همه دارن ازت سواستفاده میکنن 

عصابمو خورد کردی

خدافظ

کاربری برای دو نفر است
خخخ،منم اگر خدا بخاد تو همین چند وقت عقد کنم ب همه میگم هر کی کار خودش انجام بده 

انشالله 

کار درست همینه 

وحتما حتما پدر ومادرتو با نشون دادن همون کاغذ در جریان بزار چون ممکنه بعد از ازدواجت واست خیییلی مشکل پیش بیاره 

از دعوا هم نترس 

خودشون آشتی میکنن

واسه اون کسی که فکر رفتنه/حتی دیوارای خونه هم دره...

اشتباه میکنید تو یه کاغذ دیگه جواب بده،کاغذاشو قشنگ بزار تو کاور همه رو جمع کن تو زومکن با تاریخ ،بزار یه گوشه که داداشت ببینه مثلا اتفاقی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
شب اش نپزى ها وگرنه میام ىه دست میزنمت😬

خخخ چشم 

میخام تلافی کنم ،ولی دلم میسوزه همون عید ک ب ما ی شام میده تا سس قرمزی ک اصلا برا ما نمیاره بخوریم م ...

خوشبحالشون ، من چند مدل غذا درست میکنم، همه کاری رو خودم میکنم، فقط تو کشیدن غذا کمکم میکنن، آخرم کلی ایراد میگیرن، شما خیلی رو دادی، ان شاالله سریعتر یه بخت خوب نصیبت بشه ،بری سر خونه و زندگیت، به زنداداشم رک بنویس تو کاغذ، گرونی هست، پول داروی مامانم نداریم، وسایلش رو بخر، بیار، با هم بپزیم، دیگه نمیگه