2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 149 پست
خدا خیرت بده اونا درک ندارن شما خوب باش ولی مث من نه

ن دختراش ک میان اگ من اشپزی کرده باشم اونا باید ظرفا رو بشورن اگرم من بیام اونجا اینا اشپزی کردا باشن منم ظرفا رو میشورم نمیشه ک از ی نفر فقط کار بکشی خودت عینهو خوک بیای بخوری و بری😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیرت بده اونا درک ندارن شما خوب باش ولی مث من نه

حالا دیر نشده

اعتماد ب نفس داشته باش

دیگه اجازه نده کسی ازت سو استفاده کنه

زرنگ بااااش

The difference between me and others's that I'm not  afraid of anything at all
دختر عمم مجرد بود مث کلفت زن داداشاش بود از صبح به نوبت کاراشونو انجام می‌داد چند سال اینجوری بود سر ...

الهی ،خدا رحمتش کنه آره دنیا و آدما نامردن

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
من مجردم خونه دار ،ما تقریبا سالی دوبار میریم ،بدون دعوت نمیریم ،یا بگیم غذا بپز بیایم اصلا

ما رو پنج ساله اصلا دعوت نکرده ،ولی خودش میاد ،بی دعوت ،

مادر خوبم خیلی دوستت دارم 
نه نگیا بعد شوهر کنی هی پلاس اونجا

خخخخ

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
ما رو پنج ساله اصلا دعوت نکرده ،ولی خودش میاد ،بی دعوت ،

ادب ندارن دیگه

اسی پیش یه مشاور برو تا دیدت رو عوض کنی و اعتماد به نفس و قدرت نه گفتن پیدا کنی. حالا که نمیتونی به زن داداشت نه بگی . دو روز دیگه به اقوام شوهرت چی میگی. اگه اونا خدای ناکرده مثل اقوام شوهر من پررو باشن و ظالم که بدتر از زن داداشت باهات میکنن.

من به نظرم خیلی باهاتون راحتن که مثلا میگن فلان غذا رو درس کن... ولی درستش اینه ک بیان کمک کنن خودشون... خودتون این راحتی و صمیمیت رو ایجاد کردین... الان من شوهرم به مامانش میگه فلان غذا رو درست کن... ولی من روم نمیشه به مامانم اینو بگم کلا جو خانواده مهمه... ولی اینکه سواستفاده کنن اشتباه

[QUOTE=164208406]والا من الان خونه پدر شوهرمم اسی از خونه مواد اوردیم چها رساعت سرپا بودم پختم جم کردم کل اشپزو دخترا ...[/QUOTEچه عروس فهمیده و مهربونی ،کاش مال ما بودی ،،من چهار ساعت توآشپز خونه سرپام بعد عروس میگه برا خودتون بزار واسع ما تدارک نگیری ،منم مث دوستمون قدرت نه گفتن ندارم ،بدبختانه بابام پسرپرسته من نمیتونم حرفی بزنم 

مادر خوبم خیلی دوستت دارم