2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 149 پست
من ۲۵سالم،ن خونه دار مجرد،چمدونم میده ب پسرش بیاره 

پس داره سو استفاده می‌کنه 

شوهر کردی رو نده بهش 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره میده پسرش برام میاره ،صبح دیدم ی کاغذ پسره داد دستم نوشته بود اش بپز ،منم نوشتم سلام ناهار آبگوش ...

ببخشید مگه زنداداشت قدرت تکلم نداره

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد
وات ندارید؟

چرا داریم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
داره موبایل و تلفن خونه مثل زمان قدیم رفتار می‌کنه حتما میخاد شارژ مصرف نکنه

کرونا خودت بیا منو ببررررر😐😐😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

The difference between me and others's that I'm not  afraid of anything at all

لابد میخاد به داداشت بگه اونا دعوتومون کردن که نامه داده خودش بره به عشق و حالش برسع

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
استارتر جان ببخشید رک میگم دارن از سادگیت استفاده میکنن و شمارو شفت و خل فرضکردن زودتر ازدواج کن فرا ...

تازه پشت سرم بهم میگن موذی ،گفتن این عقده ای هست ،ب داداشم گفته بود یکیشون چ دلیلی داره ک این بابات ساپورت کنه 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
لابد میخاد به داداشت بگه اونا دعوتومون کردن که نامه داده خودش بره به عشق و حالش برسع

احتمالا

دختر عمم مجرد بود مث کلفت زن داداشاش بود از صبح به نوبت کاراشونو انجام می‌داد چند سال اینجوری بود سرطان معده گرفت هیچ کدومش دکتر نبردنش از غصه خودکشی کرد 

به فکر خودت باش آدمای این دنیا بی رحمن