سلام،زن داداش من همسایمون هست هر چند وقت یکبار تو ی کاغذ برا من مینویسه ک مثلا ناهار درست کن بیایم اونجا یا شام درست ،یا میگه اش درست کن بیایم اونجا،منم مجردم بعضی وقتا مواد غذایی تو خونه نداریم یا مادرم از چشم من میبینه ،یا بقیه هم توقع مهمونی دادن از منو دارن در صورتی ک پدر و مادرم میلی ب مهمونی دادن ندارن ،الان نزدیک شب یلدا همه توقع دارن من همه چی بخرم درست کنم و دعوت کنم در صورتی ک پدر و مادرم مخالف هستن البته جلو خودشون حرفی نمیزنن بنظرتون من چکار کنم چی ب زن داداشم و بقیه بگم
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
نرو عزیزم برای کمک ، تلافی کن حتما اون چطور از دلش میاد
حالا دفعه دیگه تلافی میکنم خسته شدم آخه
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
من مجردم خونه دار ،ما تقریبا سالی دوبار میریم ،بدون دعوت نمیریم ،یا بگیم غذا بپز بیایم اصلا
نظر دستمون درسته به برادر هات بگو بالاخره پدر و مادر اونا هم هستن و خودشون از اخلاقشون با خبر هستن بگو من هم شما روودوست دارم هم خانواداتونو هم بدم نمیاد براتون اشپزی کنم ولی بابت مواد غذایی مشکل هیتش یا خانو هاتونووتوجیح کنین یا مواد غذایی بیارین من درست کنم یا شما غذاتونوبیارین اینجا یا با پدر و مادرمون حرف بزنین
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازمحلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودموخودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...
مگه شما شاغلی دلرامد داری که ازت توقع داره ؟؟؟؟ چرا پیام نمیده تو کاغذ مینویسه چند سالته&n ...
من ۲۵سالم،ن خونه دار مجرد،چمدونم میده ب پسرش بیاره
داره موبایل و تلفن خونه مثل زمان قدیم رفتار میکنه حتما میخاد شارژ مصرف نکنه