2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 149 پست
نرو عزیزم برای کمک ، تلافی کن حتما اون چطور از دلش میاد 

حالا دفعه دیگه تلافی میکنم خسته شدم آخه 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
من مجردم خونه دار ،ما تقریبا سالی دوبار میریم ،بدون دعوت نمیریم ،یا بگیم غذا بپز بیایم اصلا

نظر دستمون درسته به برادر هات بگو بالاخره پدر و مادر  اونا هم هستن و خودشون از اخلاقشون با خبر هستن بگو من هم شما روودوست دارم هم خانواداتونو هم بدم نمیاد براتون اشپزی کنم ولی بابت مواد غذایی مشکل هیتش یا خانو هاتونووتوجیح کنین یا مواد غذایی بیارین من درست کنم یا شما غذاتونوبیارین اینجا یا با پدر و مادرمون حرف بزنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها داستان ازدواجمو گزاشتم دوس داشتید بخونید🥰

باشه عزیزم

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

مگه شما شاغلی دلرامد داری که ازت توقع داره ؟؟؟؟

چرا پیام نمی‌ده تو کاغذ می‌نویسه 

چند سالته 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

اینا رو نمیدونم

ولی راستی شب یلدا کی میشه؟

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...
آره میده پسرش برام میاره ،صبح دیدم ی کاغذ پسره داد دستم نوشته بود اش بپز ،منم نوشتم سلام ناهار آبگوش ...

موبایل نداره؟؟😐😐😐😐😐😐

The difference between me and others's that I'm not  afraid of anything at all
مگه شما شاغلی دلرامد داری که ازت توقع داره ؟؟؟؟ چرا پیام نمی‌ده تو کاغذ می‌نویسه  چند سالته&n ...

من ۲۵سالم،ن خونه دار مجرد،چمدونم میده ب پسرش بیاره 

وا عهد بوق مگه نامه نگاري ميكنه چرا اس نميده 😐بعدشم بگو مگ اجازه خونه دست منه من مادردارم اون تصميم ميگيره كي بياد وچي بپزه والا چ رويي داره 😕

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
حالا دفعه دیگه تلافی میکنم خسته شدم آخه 

اره حتما اینکار رو بکن چون دیدم که میگم اگر ازدواج هم کنی میریزن خونت از الان جلوشون رو بگیر نهایت چند بار تیکه میندازن و ناراحت میشن

موبایل نداره؟؟😐😐😐😐😐😐

داره موبایل و تلفن خونه مثل زمان قدیم رفتار می‌کنه حتما میخاد شارژ مصرف نکنه