2777
2789
عنوان

تو بچگی مجبورم کردن چله ببرم

461 بازدید | 41 پست

بجه بودم و فک کنم 5 ساله بودم یا کوچیکتر . عروس همسایه امون بچه دار نمیشد بعدش من توی کوچه بازی میکردم . کثافتا صدام زدن گفتن بیا اینو ببر دختر گلم آفرین و اینا.بعد منم بچه بودم نمیفهمیدم رفتم یه تیغ دادن دستم و یه روده حیوون  که چند تا نخ هم کنارش بسته بودنو گفتن ببر منم بریدم.

حالا از یادم نمیره خیلی میترسم نکنه بدبختیا و نازایی بودنش بیاد روی من و زندگی من

خرافاتی.نباشیم#  

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترسوندیم باووو

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

خرافاته با این حرفا استغفرالله خدا رو زیر سوال میبرین

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

با گره زدن نخ و سوزوندنش رو دیدم ولی روده گوسفند رو نشنیدم خداییش

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم