2777
2789
عنوان

تو بچگی مجبورم کردن چله ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 41 پست
اره این بهترین راهه، چون اعتقاد داری و نگرانی  بهتره بری پیش یه دعا نویس که خیالت راحت بشه&nbs ...

کسی که آدم خوبی باشه و اسم طرفو بگه نمیشناسم.

فقط اسمش برام مهمه نه باطل کردنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منم هرچی خواستگار میاد، هربار یکی یه عیب میذاره روش ردش میکنن، یعنی طلیم شدم یا بختم بستس 😂

منم خواستگار میخواست بیاد خوشحال بودم ولی تا پاشو میزاشت تو خونه مثل سنگ میشدم خیلی میترسیدم . من حتی سر بهترین خواستگارا به خاطر رد کردنشون کتک خوردم.

کسی که آدم خوبی باشه و اسم طرفو بگه نمیشناسم. فقط اسمش برام مهمه نه باطل کردنش

هیچ دعانویسی نمی تونه اسم کامل طرفو بگه فقط شکل و شمایل طرفو میتونه برات بگه و نهایت یکی دو حرف از اسم کوچیکش 

باطل کردنش به نظرت مهم تر نیست تا اسم طرف؟باطل کنه شما خیالت راحت شه 

گاهی فقط خودت میدونی چقدر اون آدم سابق نیستی...
هیچ دعانویسی نمی تونه اسم کامل طرفو بگه فقط شکل و شمایل طرفو میتونه برات بگه و نهایت یکی دو حرف از ا ...

میخوام بدونم کیه چون من هزار درصد مطمئنم به کسی کج نگاه نکردم چه برسه به بدی کردن. میخوام بدونم کیه که برم جرواجرش کنم

میخوام بدونم کیه چون من هزار درصد مطمئنم به کسی کج نگاه نکردم چه برسه به بدی کردن. میخوام بدونم کیه ...

اصلا شما بری جرواجرش کنی مشکلت حل میشه؟بر چه اساسی میری جرواجرش کنی؟میگی تو طلسمم کردی؟مدرکی داری بگی فلانی تو طلسمم کردی؟؟؟الان مثلا همسایتون مجبورت کرد چله ببری از بچگیت سواستفاده کرد کاری تونستی بکنی؟به روشون تونستی بیاری؟عزیزم برو مشکلت رو حل کن اونی که اینکارو کرده رو بسپار به خدا 

زمین گرده چوب خدا ام صدا نداره 

برو باطل السحر بگیر خیالت راحت شه

اصلا شما بری جرواجرش کنی مشکلت حل میشه؟بر چه اساسی میری جرواجرش کنی؟میگی تو طلسمم کردی؟مدرکی داری بگ ...

چون باز اینکارو میکنه 

میگه این که هیچی نمیگه بزا سوارش شم

توی جمع آبروشو میبرم که دیگه با کسی این کارو نکنه

چون باز اینکارو میکنه  میگه این که هیچی نمیگه بزا سوارش شم توی جمع آبروشو میبرم که دیگه با کس ...

خوددانی 

کسی بخواد اینکارو کنه چه بدونه میدونی چه ندونی اینکارو میکنه هیچ فرقی نداره