2777
2789
عنوان

تو بچگی مجبورم کردن چله ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از اون بچه دار شد ولی نمیبخشمشون من بچه بودم نباید این کارو میکردن بعدم خواهرم پیش دعانویس رفت ...

خب اگه اینقد اعتقاد دارین و فکرتون مشغوله یه باطل طلسم بگیرید تموم شه بره

بعد از اون بچه دار شد ولی نمیبخشمشون من بچه بودم نباید این کارو میکردن بعدم خواهرم پیش دعانویس رفت ...

به خودت تلقین نکن 

اگه خیلی نگرانی خب برو یه باطل السحر بگیر خیالت راحت شه

گاهی فقط خودت میدونی چقدر اون آدم سابق نیستی...
[QUOTE=163818155]خب اگه اینقد اعتقاد دارین و فکرتون مشغوله یه باطل طلسم بگیرید تموم شه بره[/QUOTچجور ...

منم نمیدونم تا حالا نه اعتقاد داشتم نه رفتم سراغش اما شنیدم همون دعا نویسا انجام میدن هم باطل میکنن هم بخت باز میکنن هم چله میبرن

شماکه اعتقاد داری برو باطلش کن

به خودت تلقین نکن  اگه خیلی نگرانی خب برو یه باطل السحر بگیر خیالت راحت شه

میخوام بدونم کدوم از خدا بی خبر این کارو کرده

چون خیلی خواستگار داشتم و یهو خواستگارا قطع شد . حتی یه خواستگار اومد رفت پشت سرشم نگاه نکرد . خیلی بدشانسی میارم دو ساله.

میخوام بدونم کدوم از خدا بی خبر این کارو کرده چون خیلی خواستگار داشتم و یهو خواستگارا قطع شد . حتی ...

برای هر کسی ممکنه پیش بیاد عزیزم به خودت تلقین نکن این چیزا رو 

معلومه خیلی اعتقاد داری پیش یه دعا نویس خوب برو بگو مشکلتو بذار خیالت راحت شه بهت میگه چیکار کنی

گاهی فقط خودت میدونی چقدر اون آدم سابق نیستی...