2777
2789
عنوان

بچه ها اين چه بدبختيه آخه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 98 پست
نه اصلا مسئولیت سنگینی داره نمیدونمم چرا بعضیا راحت بچع دار میشن البته خانما ناراحت نشن از حرفم

الان بيوتو خوندم  ، منم تا حدودي موافقم و بنظرم ما ادما بخاطر خودخواهي خودمونه كه بچه دار ميشيم كه تنها نباشيم ولي چاره چيه وقتي شوهرت و خانوادش و كل جامعه روت فشار بيارن 

نميتوني مقاومت كني 

و خوب تا بوده همين بوده ...

يعني سيستم خلقت ما اينطوري طراحي شده كه هرماه بخاطر بقاي نسل بشر كلي خون با درد دفع ميكنيم كه اخرش به يه بچه ختم بشه و اين سيكل حداقل نه ماه قطع بشه

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشته خوبی خوندی و بازار کارش هم خوبه. به کارهای متفرقه قانع نباش. برای این که سابقه پیدا کنی یک مدت تو رشته خودت برو کارآموزی و کارورزی تا وارد بازار کارش بشی. اصلا یکی دو سال به درآمد فکر نکن و فقط دنبال تجربه باش

منم ندارم ولی مجبورم دوس ندارم ب کسی بگم پول بده تو این شرایط بد اقتصادی هم

بله متوجهم منم دقیقا جای شما بودم از یه طرف نمیخواستم از بابام پول بگیرم ازه یه طرفم نفرت داشتم از کار کردن هرچند بعضی اوقات الکی به شوخی به همسرم میگم برم سرکار میخوام ببینم عکس العملش و😂😂😂

رشته خوبی خوندی و بازار کارش هم خوبه. به کارهای متفرقه قانع نباش. برای این که سابقه پیدا کنی یک مدت ...

ممنون عزيزم ، كاراموزيم رفتم ايرانخودرو ولي اوضاع مملكت ما داغونه ، صنعت نداريم ، همه كارا شده دلالي و فروش

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
الان بيوتو خوندم  ، منم تا حدودي موافقم و بنظرم ما ادما بخاطر خودخواهي خودمونه كه بچه دار ميشيم ...

به منم فشار میارن میگن نازایی زیاد شده زودتر بیار،من همه چیزو برای خودم میخوام نمیخوام به کسی دیگه برسم یکی دیگه رو جمع کنم ک چی مثلا😢😭

شوهر من هی میگه دیر میشه ،منم اصلااا راضی نیستم اونو چی کنم😭

چندسالته؟  راستي كارت چيه ؟

به منم فشار میارن میگن نازایی زیاد شده زودتر بیار،من همه چیزو برای خودم میخوام نمیخوام به کسی دیگه ب ...

اوووف منم مادرشوهرم كشته ، بگم دستم ميخاره ميگه حامله بشي خوب ميشه يعني طوري شده هرچي بگم ميگه حامله بشي خوب ميشه ، همه چيو ربط ميده به بچه 

ديوونم كردن

الان بيوتو خوندم  ، منم تا حدودي موافقم و بنظرم ما ادما بخاطر خودخواهي خودمونه كه بچه دار ميشيم ...

دقیقا ازهرکسی میپرسی چرا بچع دار شدی دلایلش بچع دوست داشتم دوست داشتم حس مادریو فقط برای ارضای نیاز خودشون بچه دار میشن .ببین عزیزم بایدی وجود نداره وقتی میگی بخاطر فشار میخای بچه بیاری وقتی اولی رو اوردی بخاطر فشار دومی روهم مجبوری بیاری این تصمیم بخودت مربوط بدن توئه زندگی توئه ن خانوادت ن جامعه. و اینکه وقتی من تو میمیریم میریم زیرخاک برامون چ سودی داره نسل بشر ادامه پیدا کنه یا منقرض بشه

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
به منم فشار میارن میگن نازایی زیاد شده زودتر بیار،من همه چیزو برای خودم میخوام نمیخوام به کسی دیگه ب ...

اگه بمن بگن نازا میگم اره نازام 😂😂 تا ول کنن 

هرکیم بگه بچه باهاش برخورد میکنم

اوووف منم مادرشوهرم كشته ، بگم دستم ميخاره ميگه حامله بشي خوب ميشه يعني طوري شده هرچي بگم ميگه حامله ...

😂 آره نمیدونم چه افتخاری داره براشون بفهمن حامله ایم🤢

اوووف منم مادرشوهرم كشته ، بگم دستم ميخاره ميگه حامله بشي خوب ميشه يعني طوري شده هرچي بگم ميگه حامله ...

چندساله ازدواج کردی