2777
2789
عنوان

بچه ها اين چه بدبختيه آخه؟!

895 بازدید | 98 پست

وقتي مجرد بودمو شاغل، ميگفتم كي ميشه ازدواج كنمو خانوم خونه خودم باشم و هر روز مجبور نباشم هفت صب برم سركار تا برسم خونه هفت شب؟!!! 

الان كه ازدواج كردم و وضعمونم بد نيست همش حوصلم سر ميره و دلم ميخواد برم سركار ، كار تمام وقتم تو تهران با اين گروني و ترافيك و مسيراي دور يعني فقط پير كردن خودت 

اون سه سالي كه كار كردم فقط خرج مسير  رفت و امدو لباس و لوازم ارايشم درميوند ، فقط برا سرگرمي كار ميكردم

كار پاره وقتم بيمه نداره و حقوقشم ناچيز 

اخه حيف اين همه درس سخت كه خوندم ؟! 

حوصله كلاسم ندارم ، دلم ميخواد مفيد باشم، تو جامعه باشم 

كار تو خونم دوس ندارم چون دوس دارم تو جامعه باشم 

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی خوندی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

مخالفم...

من تهران کار میکنم و راضیم...

همیشه هم پول میمونه برای پس انداز،بیمه هم ک هستم...بیکارم نمیتونم ب هیچ وجه بشینم تو خونه

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
درس بخون

حالم از درس بهم ميخوره😕 تازگيا داشتم برا ازمون نظام مهندسي ميخوندم ، ماه پيش ازمونشو دادم و تموم شد

خسته شدم همش درس درس .. 

پس كي بهره برداري كنم

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
مخالفم... من تهران کار میکنم و راضیم... همیشه هم پول میمونه برای پس انداز،بیمه هم ک هستم...بیکارم ...

كارت چيه؟ حقوقت چقدره؟

چی خوندی که نمیتونی استفاده کنی از رشته تحصیلیت

فوق ليسانس برق دارم 

معدلمم بالا بود

منم مثل تو میخاستم برم کلاس موسیقی هم ک کرونا هست فعلا

منم ميخواستم برم باشگاه كه كرونا اومد😕 تهران هستين شما؟