2777
2789
عنوان

بچه ها اين چه بدبختيه آخه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 98 پست
👏👏👏👏👏

شما چند سالتونه ؟ 

من خودمم ميدونم بچه داز شدن بخاطر خودخواهي خودمه ولي خب چيكار كنم شوهرم دوس داره و منم عاشق شوهرمم

و اينكه خودمم هزاران بار به اين مسائل فقر و گروني و جنگ فكر ميكنم😔 ولي عقلم جايي قد نميده؟! ميگم شايد بچه من بتونه صلح براي اين دنيا به ارمغان بياره 

راستي شوهرت باهات موافقه؟

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
بعد ازدواجم همش اشپزي و خونه داري و كاراي تكراري... اره كلاس مجازي برا ازمونم ميرفتم ولي مشكل من اي ...

اره درکت میکنم من همیشه میگم ماها ک شاغل میشیم دیگه نه میتونیم بیکار بمونیم کار هم تااخر عمر بخوایی ادامش بدی اذیت میکنه بلاتکلیف میشیم!

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چند سالتونه ؟  من خودمم ميدونم بچه داز شدن بخاطر خودخواهي خودمه ولي خب چيكار كنم شوهرم دوس ...

من ۳۰سالمه 

اره همون اول بهش گفتم گفتم مخالفم قبول کرد بچه اول دوست داشت ولی گفت تو مهمتری بدن توئه تو تصمیم میگیری 

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
من ۳۰سالمه  اره همون اول بهش گفتم گفتم مخالفم قبول کرد بچه اول دوست داشت ولی گفت تو مهمتری بدن ...

چه جالب هم سنيم 

نميترسي در اينده تنها بشي؟ 

يا از تصميمت پشيمون بشي؟

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
اره درکت میکنم من همیشه میگم ماها ک شاغل میشیم دیگه نه میتونیم بیکار بمونیم کار هم تااخر عمر بخوایی ...

افرين دقيقا👍

چه جالب هم سنيم  نميترسي در اينده تنها بشي؟  يا از تصميمت پشيمون بشي؟

نه بچه وقتی بزرگ بشه میره سرخونه زندگی خودش باز من تنهام 

الان ما مگه پیش خانواده هامونیم

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .

منم مثل شما بودم مجردی همش دوست داشتم ازدواج کنم شاغل هم بودم ازدواج که کردم سریع باردار شدم و خونه نشین الان دیگه حتی نمیتونم برا خودم یه سرگرمی داشته باشم یکسره مشغول رسیدگی به زندگی و بچه،سرکار هم که دیگه نمیتونم برم ولی خیلی دلم میخواد بازم برم سرکار

شما خیلیی شبیه من فکر میکنی شوهرتون چی میگه؟؟اکثر مردا دوس ندارن خانمشون برن سرکار

همسرم میگه اصلا حرفشو نزن بیشتر خودمم دوست دارم دغدغه کار کردن نداشته باشم بفکر تربیت درست بچه ها و کتاب خوندن باشم