life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 عنوان پیام نور 640 بازدید | 93 پست بچه ها اونایی که پیام نورن چجور دانشگاهیه؟من ترم اول دانشگاه آزادم از پس شهریه بر نمیام میخوام برم پیام نور مگمیشه هرچی میدونید بگید مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است 1404/09/29 | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گردآفرید2 عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 1826 چه رشته ای آه چقدر امید، دریا دریا امید، ولی نه برای ما...
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 چه رشته ای مدیریت بازرگانی میخونم همین رشته خودم میخوام برم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 ببین پیام نور درس نمیدن و من خودم پیام نور درس خوندم اخه من شهریه ازاد برام زیادهنمیدونم چکار کنم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
girl_of_sun2008 عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 7814 مدیریت بازرگانی میخونم همین رشته خودم میخوام برم شهریه اشچقدره مگ خدایا بسهه دیگهههه ...
گردآفرید2 عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 1826 مدیریت بازرگانی میخونم همین رشته خودم میخوام برم بله خوبه بنظرم آه چقدر امید، دریا دریا امید، ولی نه برای ما...
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 شهریه اشچقدره مگ این ترم شد ۱۴ تومنبرا من که بابام حمایتی نمیکنه زیاده من خودم میرم سرکار مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 بله خوبه بنظرم شما پیام نور بودی؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
گردآفرید2 عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 1826 شما پیام نور بودی؟ نه عزیزم ولی بنظرم با شرایط شما بد نیست،اما پیام نور تدریس آنچنانی ندارن و خودتون باید بخونید آه چقدر امید، دریا دریا امید، ولی نه برای ما...
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 نه عزیزم ولی بنظرم با شرایط شما بد نیست،اما پیام نور تدریس آنچنانی ندارن و خودتون باید بخونید من آزاد میرم ترم اولم ولی خب با همین شرایط من واقعا شهریش زیاده برام همه میگن پیام نور خیلی بده مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1916 من رشته م ادبیات زبان انگلیسیفقط امتحانا رو میدم که حضوری هستناون درس های آنلاین رو هم تا بتونم شرکت میکنمترم ۳ ام ، فعلا مشکلی نداشتم ♥️🌹♥
خداوندجهانیانممنونم عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 1138 اخه من شهریه ازاد برام زیادهنمیدونم چکار کنم چقد شهریه
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 اکثر استادا برای ما میاناین ترم فقط یکیش آنلاین بود واقعا؟ کاش برای ماهم بیان استادا رشتت چیه؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است