2821
2789
عنوان

پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 93 پست
من آزاد میرم ترم اولم ولی خب با همین شرایط من واقعا شهریش زیاده برام همه میگن پیام نور خیلی بده

بد نیست من پیامنور خوندم نهایتمترمی سه تومن کمترم میسه

هرچه دادم به اوحلالش باد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من رشته م ادبیات زبان انگلیسیفقط امتحانا رو میدم که حضوری هستناون درس های آنلاین رو هم تا بتونم شرکت ...

خودت میخونی سختت نیست؟

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

من آزاد میرم ترم اولم ولی خب با همین شرایط من واقعا شهریش زیاده برام همه میگن پیام نور خیلی بده

میتونی خود خوان باشی؟اگر از پسش بر بیای اشکالی نداره و اونقدرم بد نیست

آه چقدر امید، دریا دریا امید، ولی نه برای ما...

چقد شهریه

این ترم شد ۱۴ تومن

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

حسابداری

موفق باشی

بد نیست من پیامنور خوندم نهایتمترمی سه تومن کمترم میسه

خب هزینش خیلی کمتر از آزاده

برای من که قشر ضعیف جامعه ام پیام نور بهتره

میتونی خود خوان باشی؟اگر از پسش بر بیای اشکالی نداره و اونقدرم بد نیست

نمیدونم واقعا

فقط میدونم از پس آزاد بر نمیام

خودم نمیخونم همه رو کهاستاد تو سامانه درس میده بیشتر دروس و یا همه روخودم معلم زبانم ، مدرک دارمفقط ...

خب پس زبانت خوبه

2823
2791
2779
2792