life_is_painful مدیر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 عنوان پیام نور | مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 93 پست بچه ها اونایی که پیام نورن چجور دانشگاهیه؟من ترم اول دانشگاه آزادم از پس شهریه بر نمیام میخوام برم پیام نور مگمیشه هرچی میدونید بگید مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است 1404/09/29 | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arisammm عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 11967 من آزاد میرم ترم اولم ولی خب با همین شرایط من واقعا شهریش زیاده برام همه میگن پیام نور خیلی بده بد نیست من پیامنور خوندم نهایتمترمی سه تومن کمترم میسه هرچه دادم به اوحلالش باد
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 من رشته م ادبیات زبان انگلیسیفقط امتحانا رو میدم که حضوری هستناون درس های آنلاین رو هم تا بتونم شرکت ... خودت میخونی سختت نیست؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
گردآفرید2 عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 1826 من آزاد میرم ترم اولم ولی خب با همین شرایط من واقعا شهریش زیاده برام همه میگن پیام نور خیلی بده میتونی خود خوان باشی؟اگر از پسش بر بیای اشکالی نداره و اونقدرم بد نیست آه چقدر امید، دریا دریا امید، ولی نه برای ما...
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 چقد شهریه این ترم شد ۱۴ تومن مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 حسابداری موفق باشی مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1916 خودت میخونی سختت نیست؟ خودم نمیخونم همه رو کهاستاد تو سامانه درس میده بیشتر دروس و یا همه روخودم معلم زبانم ، مدرک دارمفقط چون دانشگاه رفته باشم رفتم ♥️🌹♥
خداوندجهانیانممنونم عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 1138 بد نیست من پیامنور خوندم نهایتمترمی سه تومن کمترم میسه ارشد چند تمن میشه
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 بد نیست من پیامنور خوندم نهایتمترمی سه تومن کمترم میسه خب هزینش خیلی کمتر از آزادهبرای من که قشر ضعیف جامعه ام پیام نور بهتره مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
دخترک1111 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 13742 موفق باشی مرسی عزیزماستادا هما تدریس میکننولی حضور در کلاس اجباری نیست
مثبت_زندگی عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 607 این ترم شد ۱۴ تومنبرا من که بابام حمایتی نمیکنه زیاده من خودم میرم سرکار چرا بابات حمایت نمی کنه؟پیام نور کمترهراحت می تونی در کنارش سرکارهم بریولی آزاد بیشنر حس دانشجو بودن داری
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 میتونی خود خوان باشی؟اگر از پسش بر بیای اشکالی نداره و اونقدرم بد نیست نمیدونم واقعافقط میدونم از پس آزاد بر نمیام مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 خودم نمیخونم همه رو کهاستاد تو سامانه درس میده بیشتر دروس و یا همه روخودم معلم زبانم ، مدرک دارمفقط ... خب پس زبانت خوبه مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
گردآفرید2 عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 1826 نمیدونم واقعافقط میدونم از پس آزاد بر نمیام امیدوارم خدا کمکت کنه عزیزم... آه چقدر امید، دریا دریا امید، ولی نه برای ما...
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1916 خب پس زبانت خوبه اره سطح پیشرفته ماصلا واسه همین این رشته رو رفتم ♥️🌹♥