life_is_painful مدیر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 عنوان پیام نور | مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 93 پست بچه ها اونایی که پیام نورن چجور دانشگاهیه؟من ترم اول دانشگاه آزادم از پس شهریه بر نمیام میخوام برم پیام نور مگمیشه هرچی میدونید بگید مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است 1404/09/29 | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 مرسی عزیزماستادا هما تدریس میکننولی حضور در کلاس اجباری نیست خب خوبه پس اگه اینجوری باشه مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
مثبت_زندگی عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 607 برو پیش رئیس دانشگاهبگو شرایطت راشاید برات هزینه ها را کم کردیا حمایتت کردندپیام نور هم رفتی باز برای شهریه برو ببین می تونند بهت تخفیف بدند
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 چرا بابات حمایت نمی کنه؟پیام نور کمترهراحت می تونی در کنارش سرکارهم بریولی آزاد بیشنر حس دانشجو بودن ... بابام از اولم خرج خانواده رو نمیداد مامانم سرپرست خانواده بود بعد فوت مامانم دیگه خودم باید میرفتم سرکار ازاد الان میرم همه کلاسا حضوریه ولی خب هزینش زیاده بعد هرسالم باز شهریع میره بالا مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 اره سطح پیشرفته ماصلا واسه همین این رشته رو رفتم خوش به حالت من که هم با انتخاب دانشگاهم گند زدم هم با انتخاب رشتم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
خداوندجهانیانممنونم عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 1138 تا۱۳تومن ارشد بنظرت برا ارشد باید زیاد بخونیم تا قبول بشیم
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1916 خوش به حالت من که هم با انتخاب دانشگاهم گند زدم هم با انتخاب رشتم نه واقعا خوش بحالم نیستمن ۳ سال پشت بودمبا معدل ۱۹ و ۲۴ رفتم تجربیدبیرستان تلاش کردماخر این شد ♥️🌹♥
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 برو پیش رئیس دانشگاهبگو شرایطت راشاید برات هزینه ها را کم کردیا حمایتت کردندپیام نور هم رفتی باز برا ... باشه میرم میگم ولی آزاد بعید میدونم کم کننپیام نور حالا شاید راه بیان ولی آزاد نهوالا ازد شهریه رو ندی انتخاب واحدت بسته میشهتاریخ امتحان بسته میشه برات نمره بسته میشه یعنی فقط پول مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
onsnwknsbz عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 2543 باید موقع انتخاب رشته حواست باشه درس های رو برداری که استاد داره و خود خوان نیستواگرنه تدریسش خوبه
zahra7866 عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 1630 شهریه ش امسال خیلی بردن بالا بعضی رشته ها حضور در کلاس مهمه مثل حقوق روانشناسی حسابداریاگه کلاس نتونی شرکت کنی حذف نداره اما 8 نمره میانترمم نمیدن
arisammm عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 11967 بنظرت برا ارشد باید زیاد بخونیم تا قبول بشیم بستگی به پایت داره عزیزم ولی زیاد سخت نیست قبولی ارشد هرچه دادم به اوحلالش باد
هاشم_آقا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 2561 مدرک آزاد معتبر تره ها اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 نه واقعا خوش بحالم نیستمن ۳ سال پشت بودمبا معدل ۱۹ و ۲۴ رفتم تجربیدبیرستان تلاش کردماخر این شد ای بابا ببخشید اینو نمیدونستممنم به پشت کنکور موندن فکر میکنم اما چون با خالم زندگی میکنم شرایط پشت کنکور موندن نیست برام مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
تیام۱۳۷۲ عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 3484 عزیزم من اقتصاد خوندمپیام نور بودم۲ سال با مدیریت واحد مشترک داشتمخوبه من که راحت پاس میکردمفقط باید یه کم درس خون باشیمن کتاب راهنما زیاد می گرفتمبعضی درس ها هم خود کتاب میخوندم و نمراتم ۱۵ الی ۱۶ می شد