2789
عنوان

پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 93 پست
مرسی عزیزماستادا هما تدریس میکننولی حضور در کلاس اجباری نیست

خب خوبه پس اگه اینجوری باشه

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا بابات حمایت نمی کنه؟پیام نور کمترهراحت می تونی در کنارش سرکارهم بریولی آزاد بیشنر حس دانشجو بودن ...

بابام از اولم خرج خانواده رو نمیداد مامانم سرپرست خانواده بود بعد فوت مامانم دیگه خودم باید میرفتم سرکار

ازاد الان میرم همه کلاسا حضوریه ولی خب هزینش زیاده بعد هرسالم باز شهریع میره بالا

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

اره سطح پیشرفته ماصلا واسه همین این رشته رو رفتم

خوش به حالت

من که هم با انتخاب دانشگاهم گند زدم هم با انتخاب رشتم

برو پیش رئیس دانشگاهبگو شرایطت راشاید برات هزینه ها را کم کردیا حمایتت کردندپیام نور هم رفتی باز برا ...

باشه میرم میگم ولی آزاد بعید میدونم کم کنن

پیام نور حالا شاید راه بیان ولی آزاد نه

والا ازد شهریه رو ندی انتخاب واحدت بسته میشه

تاریخ امتحان بسته میشه برات نمره بسته میشه یعنی فقط پول

نه واقعا خوش بحالم نیستمن ۳ سال پشت بودمبا معدل ۱۹ و ۲۴ رفتم تجربیدبیرستان تلاش کردماخر این شد

ای بابا ببخشید اینو نمیدونستم

منم به پشت کنکور موندن فکر میکنم اما چون با خالم زندگی میکنم شرایط پشت کنکور موندن نیست برام

عزیزم من اقتصاد خوندم

پیام نور بودم

۲ سال با مدیریت واحد مشترک داشتم

خوبه من که راحت پاس میکردم

فقط باید یه کم درس خون باشی

من کتاب راهنما زیاد می گرفتم

بعضی درس ها هم خود کتاب میخوندم و نمراتم ۱۵ الی ۱۶ می شد