2789
عنوان

پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 93 پست
ای بابا ببخشید اینو نمیدونستممنم به پشت کنکور موندن فکر میکنم اما چون با خالم زندگی میکنم شرایط پشت ...

افسردگی گرفتم یکی دوماه بعد کنکور

البته به کنکور ربطی نداشت اصلا

خودم یهو نمیدونم چم شد

🥲

تو امیدوارم موفق شی🌹🌙

باید موقع انتخاب رشته حواست باشه درس های رو برداری که استاد داره و خود خوان نیستواگرنه تدریسش خوبه

بازم باید بپرسم ببینم اصلا میتونم برم

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شهریه ش امسال خیلی بردن بالا بعضی رشته ها حضور در کلاس مهمه مثل حقوق روانشناسی حسابداریاگه کلاس نتون ...

چقدر شهریه میدی از آزاد که کمتره قطعا

من از خدامه کلاسا حضوری باشه

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

مدرک آزاد معتبر تره ها

آخه من از پس هزینه هاش بر نمیام واقعا برام سخته

الان دو جا میرم سرکار همه هزینه های زندگیم با خودمه

عزیزم من اقتصاد خوندمپیام نور بودم۲ سال با مدیریت واحد مشترک داشتمخوبه من که راحت پاس میکردمفقط باید ...

چه خوب واقعا کاش منم بتونم بخونم

باشه میرم میگم ولی آزاد بعید میدونم کم کننپیام نور حالا شاید راه بیان ولی آزاد نهوالا ازد شهریه رو ن ...

دستشون بازه

اگر واقعا باور کنند که نداری حمایتت می کنند

بهش بگو می خوی دانشگاه آزاد را به خاطر هزینه اش رها کنی

بگو اگر راهی داره پیش پات بگذارند

برخی دانشگاه ها معدل برتر را تخفیف می دهند یا کار دانشجویی بهت میدند و....

حتما برو پیگیری کن

هرچی شد به منم بگو لطفا

افسردگی گرفتم یکی دوماه بعد کنکور البته به کنکور ربطی نداشت اصلاخودم یهو نمیدونم چم شد🥲تو امیدوارم ...

من فکر نمیکنم دوباره کنکور بدم

خونه خالم یا بچه هاش و نوه هاش میان یا به من غر میزنه از نظر اعصاب و روان توان تحمل استرس کنکور ندارم

از بعد فوت مامانمم افسردگی گرفتم دارو میخورم دیگه به کنکور دادن دوباره فکر نمیکنم هر وند اگه شهر دیگه دولتی میاوردم خوابگاه هم داشتم از دست خالم راحت میشدم ولی توان کنکور دادن ندارم دیگه

آخه من از پس هزینه هاش بر نمیام واقعا برام سختهالان دو جا میرم سرکار همه هزینه های زندگیم با خودمه

اگ بخوای بری پیام نور خیلی باید عرضه داشته باشی کار متناسب با رشتت پیدا کنی چون هرچی دور وبر من بوده رفته پیام نور دیگه ول کرده دنبال کار نرفته یا اینکه بخونی برا ارشد بری دولتی

اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁

بدون کلاس عملی 7500با کلاس عملی 9500

من عملی نمیدونم داریم یا نه این ترم که همش تئوری بود

ولی فکر نکنم رشته مدیریت عملی داشته باشه

من حسابداری خوندم تو پیام نور برای همه درسامون کلاس داشتیم استادا سر کلاس میومدن بیشتر کلاسامون حضوری بود ولی کلاس مجازی هم داشتیم اما چون تعداد کلاسها نصف کلاسهای دانشگاه آزاد بود یعنی مثلاً اگه توی دانشگاه آزاد ۱۲ جلسه کلاس دارید توی ترم توی پیام نور ۶ جلسه کلاس داریم به خاطر همین درسا یکم فشردست و استاد زیاد نمیتونه روش مانور بده با این حساب خودتم باید تلاش کنی و درس بخونی تا بتونی پاس بشی

من فکر نمیکنم دوباره کنکور بدم خونه خالم یا بچه هاش و نوه هاش میان یا به من غر میزنه از نظر اعصاب و ...

همین که میدونی نمیتونی ، کافیه

دیگه اگرم بمونی احتمالا بدتر شه وضعت چون خودت میگی نمیتونم.

من سال دوم ، رتبه م هزار تا رفت بالا ، پسرفت کردم

چون کل اونسال شاید یک کتابم نخوندم

دستشون بازه اگر واقعا باور کنند که نداری حمایتت می کنندبهش بگو می خوی دانشگاه آزاد را به خاطر هزینه ...

باشه میرم صحبت میکنم حالا

اتفاقا دوستم گفت اسمی از پیام نور نیار بگو چون شهریه زیاده میخوام انصراف بدم مشکل مالی و اینا دارم بگم شاید راه اومدن

میرم صحبت میکنم حالا میگم بهت

اگ بخوای بری پیام نور خیلی باید عرضه داشته باشی کار متناسب با رشتت پیدا کنی چون هرچی دور وبر من بوده ...

نمیدونم والا عرضه که برا پیدا کردن کار متناسب با رشتم قطعا ندارم

من حسابداری خوندم تو پیام نور برای همه درسامون کلاس داشتیم استادا سر کلاس میومدن بیشتر کلاسامون حضور ...

بازم کلاس حضوری خیلی بهتر از خودخوان هست

البته ازاد من الان ترم یکم بخدا استادایی که داریم اصلا خوب نیستن بچه ها هم یه نفر تو کلاس داریم خیلی میخونه

بقیه همه دنبال چیزا دیگه