2789
عنوان

پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 93 پست
همین که میدونی نمیتونی ، کافیهدیگه اگرم بمونی احتمالا بدتر شه وضعت چون خودت میگی نمیتونم.من سال دوم ...

من خودم میدونم دوباره نمیتونم بخونم چون شرایطم واقعا بده

خالم اینا که از نظر روانی خیلی ادمو بهم میریزن جایی ام ندارم برم

وقتی میخوای درس بخونی حداقل یه ارامش نسبی میخوای که من اونم ندارم

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بخاطر پول نداشتن دانشگاه آزاد پشت موندم واقعا هزینه هاش سرسام آوره

واقعا هزینش زیاده منم که رفتم میخوام انصراف بدم

بعدم توان موندن پشت کنکور ندارم انقد مغزم استرس و اضطراب تا الان تحمل کرده والا یا اعصابم مشکل داره یا بدنم

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

اره شاید سال بعد شرایط الان رو هم حتی نداشتی میفهمم

اره دیگه

خودم به این قضیه که درسو کلا بزارم کنار برم دنبال کار فکر میکردم مثلا کار توی سالن و اینا هنوزم نمیدونم واقعا

واقعا هزینش زیاده منم که رفتم میخوام انصراف بدم بعدم توان موندن پشت کنکور ندارم انقد مغزم استرس و اض ...

با تمام وجود درکت میکنم 💔 واقعا کنکور قشنگ سی سال ادمو پیر میکنه برو پیام نور تو ک شغل داری شایدم تونستی یه شغل متناسب با رشتت پیدا کنی

اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁

اره دیگهخودم به این قضیه که درسو کلا بزارم کنار برم دنبال کار فکر میکردم مثلا کار توی سالن و اینا هن ...

دانشگاه برو اگع میتونی

سرکار هم اگه شد برو

این دوتا رو تا میتونی به هم ربط نده

چون ممکنه درس بخونی ولی آینده ی خاصی نداشته باشی

یا بری سرکار و از درس بمونی

عزیزم. یکیاز عزیزان نوشته بود نهایت سه تومن نه نهایت پنج تومن یا بیشتر کلاس ها اجباری نیس و امتحانا ...

ممنونم عزیزم

امتحاناش شنیدم همش تستی و خیلی سخت

عزیزم. یکیاز عزیزان نوشته بود نهایت سه تومن نه نهایت پنج تومن یا بیشتر کلاس ها اجباری نیس و امتحانا ...

ممنونم عزیزم

امتحاناش شنیدم همش تستی و خیلی سخت

با تمام وجود درکت میکنم 💔 واقعا کنکور قشنگ سی سال ادمو پیر میکنه برو پیام نور تو ک شغل داری شایدم ت ...

رشتم بد نیست کار براش هست

اما نه عرضه دارم نه پارتی دیگه ناچارا همون پیام نور رو میرم تا ببینم چی میشه

دانشگاه برو اگع میتونی سرکار هم اگه شد برواین دوتا رو تا میتونی به هم ربط ندهچون ممکنه درس بخونی ولی ...

من چه درس بخونم چه درس نخونم قرار نیست آینده درخشانی داشته باشم دانشگاهم آزاد که نمیتونم همین یه ترم رفتم با خفت و خاری پولشو جور کردم همون پیام نور باید برم