life_is_painful مدیر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 عنوان پیام نور | مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 93 پست بچه ها اونایی که پیام نورن چجور دانشگاهیه؟من ترم اول دانشگاه آزادم از پس شهریه بر نمیام میخوام برم پیام نور مگمیشه هرچی میدونید بگید مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است 1404/09/29 | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 اگه رشته اتون رشته ای باشه که در کارخونه ها بعدا کارش وجود داشته باشه پیام نور هم به دردتون میخوره م ... مدیریت بازرگانی میخونم هزینه آزاد رو ندارم واقعا خیلی سخته برام مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
mah0000000001 عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 70 مدیریت بازرگانی میخونم هزینه آزاد رو ندارم واقعا خیلی سخته برام پس پیامنور بخونید سال چندم هستید نمیتونید امسال کنکور شرکت کنید این رشته رو روزانه بیارید احه قبولیش راحته
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 انقدر منفی نگواگه شد امسال با سوابق دولتی هم بزن ببین چی میشه حالا ببینم چی میشه مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
aysha عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 4519 اگر این مدرک دانشگاهی رو برای ارتقا و شغل بهتری نیازی داری توصیه نمیکنم بری پیام نور تو بحث استخدام اصولا بچههای پیام نور نادیده گرفته میشن اما اگر برای علاقه خودت میخونی بله پیام نور خوبه
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 من ترم اخر روانشناسیم بد نیست راضیم همه درسات خودخوان بود؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1916 حالا ببینم چی میشه ان شاءالله درست شهخدا مادرتو بیامرزه ♥️🌹♥
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 پس پیامنور بخونید سال چندم هستید نمیتونید امسال کنکور شرکت کنید این رشته رو روزانه بیارید احه قبولیش ... سال اولم ترم اول مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
قلب_نقره عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 17453 همه درسات خودخوان بود؟ نه استاد میاد درس میده فقط جلسات درس دادنش کمه
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 اگر این مدرک دانشگاهی رو برای ارتقا و شغل بهتری نیازی داری توصیه نمیکنم بری پیام نور تو بحث استخدام ... نه برای شغل میخوام علاقه ای نبود اینو قبول شدم آزاد دیگه رفتم بعدشم بخاطر هزینه به غلط کردن افتادم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
mah0000000001 عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 70 سال اولم ترم اول به نظرم دوباره کنکور شرکت کنید فعلا اگه در توانتان بود انصراف ندید شای این رشته رو روزانه قبول شدید شاید چیزی بهتر از این ولی قبولیش خیلی راحته اگه نشد هم برین پیام نور
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 ان شاءالله درست شهخدا مادرتو بیامرزه ممنونم عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 نه استاد میاد درس میده فقط جلسات درس دادنش کمه بله مرسی مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1916 ممنونم عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه جاشون بهشت🌙🌹 ♥️🌹♥
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2259 به نظرم دوباره کنکور شرکت کنید فعلا اگه در توانتان بود انصراف ندید شای این رشته رو روزانه قبول شدید ... من شرایط زندگیم خوب نیست با خالم زندگی میکنم اینجا اصلا نمیشه درس خوند برا همین دوباره کنکور ندادم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است