2789
عنوان

پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 93 پست
اگه رشته اتون رشته ای باشه که در کارخونه ها بعدا کارش وجود داشته باشه پیام نور هم به دردتون میخوره م ...

مدیریت بازرگانی میخونم

هزینه آزاد رو ندارم واقعا خیلی سخته برام

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقدر منفی نگواگه شد امسال با سوابق دولتی هم بزن ببین چی میشه

حالا ببینم چی میشه

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

اگر این مدرک دانشگاهی رو برای ارتقا و شغل بهتری نیازی داری توصیه نمیکنم بری پیام نور تو بحث استخدام اصولا بچههای پیام نور نادیده گرفته میشن اما اگر برای علاقه خودت میخونی بله پیام نور خوبه

من ترم اخر روانشناسیم بد نیست راضیم

همه درسات خودخوان بود؟

پس پیامنور بخونید سال چندم هستید نمیتونید امسال کنکور شرکت کنید این رشته رو روزانه بیارید احه قبولیش ...

سال اولم

ترم اول

اگر این مدرک دانشگاهی رو برای ارتقا و شغل بهتری نیازی داری توصیه نمیکنم بری پیام نور تو بحث استخدام ...

نه برای شغل میخوام علاقه ای نبود اینو قبول شدم آزاد دیگه رفتم بعدشم بخاطر هزینه به غلط کردن افتادم

سال اولم ترم اول

به نظرم دوباره کنکور شرکت کنید فعلا اگه در توانتان بود انصراف ندید شای این رشته رو روزانه قبول شدید شاید چیزی بهتر از این

ولی قبولیش خیلی راحته

اگه نشد هم برین پیام نور

ان شاءالله درست شهخدا مادرتو بیامرزه

ممنونم عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

نه استاد میاد درس میده فقط جلسات درس دادنش کمه

بله

مرسی

به نظرم دوباره کنکور شرکت کنید فعلا اگه در توانتان بود انصراف ندید شای این رشته رو روزانه قبول شدید ...

من شرایط زندگیم خوب نیست با خالم زندگی میکنم اینجا اصلا نمیشه درس خوند برا همین دوباره کنکور ندادم