2777
2789
عنوان

بچه ها اين چه بدبختيه آخه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 98 پست
خب کروناس کل برنامه هامو ریخت بهم چندجا اسم نوشتم ک کلاس برم قبل عید  ولی اومدو همه چی رو خراب ...

انشاا... زود میره نگران نباش منم الان مثل شمام برنامه دارم برای بعد کرونا.فعلا با کتاب سرگرم کن خودتو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقيقا مثل من ، افسرده شدم ، هرجا كار ميكردم خيلي از كارم راضي بودن ، بشدت اجتماعي و پرتلاش بودم  ...

منم خیلی اذیت میشم تواین کرونام چندجا رفت واس کار گفت بخاطر کرونا ریزش داشتیم فعلا نیرو نمیخایم

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
شمام بچه دوس نداری🤔

نه اصلا مسئولیت سنگینی داره نمیدونمم چرا بعضیا راحت بچع دار میشن البته خانما ناراحت نشن از حرفم

زبان نیاز نیس بری حتما تو نت هممه چی هس یا کلاس هاشون مجازیه یا بعضی ا زخیاطی ها هم کلاس نمیخاد اموز ...

بعد ازدواجم همش اشپزي و خونه داري و كاراي تكراري...

اره كلاس مجازي برا ازمونم ميرفتم ولي مشكل من اينه دوس دارم بيرون برم و تو جامعه باشم

دلم ميخواد ادم مفيدي باشم و يه كار مفيد انجام بدم كه هم خودم احساس رضايت كنم هم بقيه 

ميدوني ادما نياز دارن به احساس مفيد بودن 

مثل غذا و هوا ميمونه برامون

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

من با اینکه کار میکنم احساس پوچی میکنم میگم کارم در شان ی خانم نیست چون ٩٠ درصد فامیلامون کار دولتی دارن ساعت کاریشون کمه حقوقشون بالای ۶ تومنه 

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
نه اصلا مسئولیت سنگینی داره نمیدونمم چرا بعضیا راحت بچع دار میشن البته خانما ناراحت نشن از حرفم

وای مثه من😂اینجا همه عشاق بچه هستن ،ولی مگه میشه کلا نیاریم😩

بعد ازدواجم همش اشپزي و خونه داري و كاراي تكراري... اره كلاس مجازي برا ازمونم ميرفتم ولي مشكل من اي ...

مثل من فکر میکنی  منم دوست دارم مفید باشم برم بیرون تو اجتماع باشم مردمو ببینم

من دوست ندارم کار بیرون

منم ندارم ولی مجبورم دوس ندارم ب کسی بگم پول بده تو این شرایط بد اقتصادی هم

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
وای مثه من😂اینجا همه عشاق بچه هستن ،ولی مگه میشه کلا نیاریم😩

اره میشع خیلیا هستن بچع نیوردن اصلا هم پشیمون نیستن 

تازه خوشحالم هستن ازادو رها