2777
2789
عنوان

بچه ها اين چه بدبختيه آخه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 98 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صندوق دار 

كارت خدايي سخته عزيزم ، خدا قوت 

انشاا.. شوهر خوبي نصيبت بشه 🙏👍

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
منم مثل شما بودم الانم که ازدواج کردم خیلی راحتم نمیرم سرکار

اما من احساس پوچی میکنم از وقتی ک خونه نشین شدم کارم اینجا گیرم نمیاد

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
منم مثل شما بودم الانم که ازدواج کردم خیلی راحتم نمیرم سرکار

ایشالا منم زودتر ازدواج کنم راحت شم😴

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
بنظر من یه زبان جدید یاد بگیر یا یه موسیقی جدید یا هنر جدید مثل خیاطی کاشی شکسته سفال کلی کار دست هس ...

اره ولي الان بخاطر كرونا همه جا تعطيله و اينكه خودمم ميترسم برم

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
كارت خدايي سخته عزيزم ، خدا قوت  انشاا.. شوهر خوبي نصيبت بشه 🙏👍

اره نمیدونی بعضی وقتا بعضی مشتریا چ رفتارایی باهام میکنن 

ممنون عزیزم ایشالا شما هم ی کار خوب گیرت بیاد

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

ن بابا چرا پوچی خودتو سرگرم کن کتاب بخون کلاس برو بیشتر یاد بگیر هنرهایی که دوست داری.خانومی کن واس خودت

دقيقا مثل من ، افسرده شدم ، هرجا كار ميكردم خيلي از كارم راضي بودن ، بشدت اجتماعي و پرتلاش بودم 

الان احساس ميكنم نميتونم با كسي ارتباط بگيرم

ن بابا چرا پوچی خودتو سرگرم کن کتاب بخون کلاس برو بیشتر یاد بگیر هنرهایی که دوست داری.خانومی کن واس ...

خب کروناس کل برنامه هامو ریخت بهم چندجا اسم نوشتم ک کلاس برم قبل عید 

ولی اومدو همه چی رو خراب کردم

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
ن بابا چرا پوچی خودتو سرگرم کن کتاب بخون کلاس برو بیشتر یاد بگیر هنرهایی که دوست داری.خانومی کن واس ...

اره واقعا محیط کار بیرون واسه خانوما مناسب نیست 

اره ولي الان بخاطر كرونا همه جا تعطيله و اينكه خودمم ميترسم برم

زبان نیاز نیس بری حتما تو نت هممه چی هس یا کلاس هاشون مجازیه یا بعضی ا زخیاطی ها هم کلاس نمیخاد اموزشیش رو بگیر خونه تمرین کن من خودم باشگاه میخام ک از بیخ و بن تعطیله حوصله ورزش خونه ندارم!

البته مجردم و در ارزوی اینکه ازدواج کنم و کارو بذارم کنار!

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  
اره نمیدونی بعضی وقتا بعضی مشتریا چ رفتارایی باهام میکنن  ممنون عزیزم ایشالا شما هم ی کار خوب ...

ممنون عزيزم ، انشاا..🙏❤️